Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Call of Duty 4 .

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

mam problem chodzi mi o to ,że jak gram w CoD'a to tak po 15minutach komputer mi się wyłącza. Mam Windowsa 7 32bit'y i się zastanawiam czy to nie jest czasem przez to ,że cod nie jest kompatybilny z tym systemem operacyjnym.Proszę o odpowiedź.

Pozdrowienia EdDog

Opublikowano

Cześć!

mam problem chodzi mi o to ,że jak gram w CoD'a to tak po 15minutach komputer mi się wyłącza. Mam Windowsa 7 32bit'y i się zastanawiam czy to nie jest czasem przez to ,że cod nie jest kompatybilny z tym systemem operacyjnym.Proszę o odpowiedź.

Pozdrowienia EdDog

Wyłącza się tylko przy Call of Duty czy przy innych grach też ? Daj zdjęcie tempetatury kompa. Moja propozycja to przeczyszczenie komputera (( od środka )).

Opublikowano

sorki ,że tak długo ale mnie nie było ale ok czy to możliwe ,że mam zła wersie punkbastera

PB nie ma nic wspólnego z wyłączeniem komputera. Zrób tak jak napisałem, czyli daj ss'a temperaturu kompa i wyczyść go w środku.

Opublikowano
Cześć!

napewno jest kompatybilny

masz albo za słabą karte graficzn albo procek ci sie grzeje

albo nie masz jakichś sterowników

albo poprostu go przeczyść od środka

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

hmnn mi się komputer gasił gdy grałem w GTA SA ...ale wtedy temp procesora była strasznie podniesiona właśnie nie wiem dlaczego... Więc sformatowałem komputer i ten format rozwiązał wszystkie problemy ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...