Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarobic sura 55 lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Chciałem zadac pytanie, jak można zarobic surą 55 lvl z dużym zyskiem i nie męcząc się.

EQ:

WYZYWAJĄCY HEŁM+9

MISTYCZNA+9

OKRĄGLA TARCZA+6

BUTKI/NASZYJNIK - 1,5K PZ

EBONY+9

SREBRNA BRANZA+9

FMS + 9 ŚR 14 ... ( I własnie chodzi mi o to żeby zarobic na lepszego FMS'A)

Skile Surki :

OSTRZE M4

ZBROJKA M5

STRACH M5

Skile dopiero buduje, postac ma ledwie 5k minut

Opublikowano

łowienie ryb, kucie rud, DT, metki 45lvl+

dropek do imha, na małpy lub metki w m2.

W Tym imha to naprawde coś loci , czy to takie fake?

bo nie mam zamiaru na marne siedziec kilka godzin bez rezultatów, tylko chcałbym coś zarobic:)

Opublikowano

zrób buffa żeby miał x3 skille na M i możesz zarabiać na lordzie w trudnym lochu Kamyki duchowe itd.. Fajny zarobek z tego a do tego lecą medale :x

Opublikowano

Napisal ze nie meczac sie zbytnio a wy wyskakujecie z kuciem rud i lowieniem najlepszym sposobem bd chodzenie na metiny 45-65 LvL duza szansa na dropniecie kamyka

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

@UP popieram pozatym na 2x dropie leci w holere tych medali + z lorda k.duchowe i jeszcze zioła które można opylić bo są potrzebne do misjii na chyba 50+ lvl. Dropić ku w m1 pozatym opyla się bo narazie mało osób gra

i jakbędziesz robić dropa to na innym koncie + przez linka polecającego to na początek doststaniesz buty wiatru :D w między czasie możesz też chodzić na besty w dolinie :D

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jeżeli ubijesz bosa trudnego lochu , to nie 2 tygodnie a 2 dni i możesz mieć już fmsa z grubo +30 śr , bo w 2 dni jakbyś siedział np po 4h na metku , zakładając ze na 2 godziny padnie kamyk to już masz na połowe fmsa ;d dlatego najbardziej polecam trudny loch .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano (edytowane)

Metiny na sohan, z 2x dropem i buffkiem (byle było błogo na M) w krótkim czasie można się dorobić :) Nawet kilka kamieni na dzień wyciągniesz jeśli zrobisz sobie schemat kiedy się respi dany metin :) Metki mają resp co 25 minut =p

Edytowane przez DreamerMistrz

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

ExuL po co buff na lorda dla wp ?... omg ja na s14 od 54 do 61 lvla na lordzie siedzialem bez buffa z fmsem sr 11 i dawalem rade na skillach m5/6. nie orietuje sie teraz w cenach ale na dzien wyciagniesz kamola i okolo 100+ medali:> wiec mysle ze dobry zarobek

76561198017353072.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...