Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Zamknięcie NevrasT'a

Kojak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zapewne wiecie już od 5 września na stronie

http://nevrast.pl 

można zauważyć informacje na temat zamknięcia serwera...

Napisany powód to odejście jednego z członków Teamu. Co o tym sądzicie czy sponsor zrezygnował z utrzymywania serwera z powodu zbyt niskich dochodów? Piszcie co sądzicie!

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Nie potrzebnie wogóle otwieraja taki serwer// I tak dużo osób nie grało

Pzdr. JOINT Z Jinnoo :)

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Bynajmniej moim zdaniem:

- Totalny brak graczy

- Olanie Teamu

- Brak ciekawych eventów

- Zbyt duży hard (już bez przesady)

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Bynajmniej moim zdaniem:

- Totalny brak graczy

- Olanie Teamu

- Brak ciekawych eventów

- Zbyt duży hard (już bez przesady)

Z 1 się zgadzam, z drugim nie ponieważ codziennie dało się spotkać jakiegoś GM. Może zbyt ciekawych

eventów nie było, ponieważ były głównie same oxy i zuo ale były często. A hard to nie był ąż taki .

W 4 dni wbiłem 70 i zrobiłem eq +7/8

Opublikowano

Takie nagłe zamknięcia, lub odchodzenie ważnych osób z teamu, może i na pewno w wielkim stopniu presja wywierana jest przez artykuł na forum metin2.sg o prywatnych serwerach. A nevrast mimo, że był hard to i tak świetny serwer ;)

Opublikowano

No wątpię że ty (założyciel tematu) chciałbyś dopłacać do czegoś co robiłeś do zarobku ileś tam miesięcy , serwer gdy miał zarobki to stał a gdy juz wiele graczy odeszło to postanowili zakończyć ten serwer.

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Wszyscy mówicie, że hard, hard :). Lecz się bardzo mylicie ;). Nie z tego powodu grało mało osób, są dwa powody.

1. Klient

Jak dało się zauważyć, serwer NevrasT posiadał klienta, który ważył 800 MB +/-, a weźcie sobie takiego przeciętnego gracza, z internetem 512 mb/s lub mniej, taki klient, wieki będzie się ściągał na takim internecie, wystarczyło by pomyśleć i zrobić patchera...

2. Team

Tutaj również, totalna załamka, team nie ogarnięty, śmieją się z poważnych rzeczy, totalny fail...

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

Według mnie:

1. 0 kultury wobec teamu(pamietam jak ktoś z GM'ów napisał na /n ,,korde'' powinno sie pisac kurde ale to szczegół...

2. No-ł ogar team(^^)

3. grało ponad +300 osób....

4. powinien być tzw. ,,autopatcher'' czy coś w tym stylu..

5.Szkoda mi tych GM/GA/SGM itd.... to był/jest/będzie najgorszy server....

tyle z mojej strony.

Opublikowano

Tak jak up pewnie jakis admin kase zakosił i wyłaczają serwer a tyle kasy co mieli to niezle zarobili . liczmy ze na serwie bylo ponad 70dzików z isu które kosztuja po 45zł to juz jest ponad 3 kola z czego cos ci od smsów zabieraja czyli gdzies z 1.5k mieli wiec nie wiem co z tym zrobili. Zapraszam na serwer Balmora.pl serwer Fubu(tak tego z pla) i Bambus3k

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

hmmm,ten serwer i tak już przeszłości nie miał,kompletnie mało graczy jak na taki serwer ^^

Na ten Serwer czekało ponad tysiąc graczy,a widzicie z tych tysięcy zainteresowanych przybyło 2/5 ^^

Przynajmniej mogli się nie poddawać i poszukać jakiegoś sponsora,rok pracy na serwerze poszedł w dupę... niestety.

Opublikowano

NevrasT był zbyt trudny jeszce ta cofka dobiła kompletnie graczy i połowa zrezygnowała z czego kolejna na widok małej ilości graczy również. Jestem ciekaw co wyniknie z Balmory- server FuBu (tego z PL'a) i bambus3k'a legendy prywatnych serwerów Polskich oczywiście. Medialność nagłośni serwer i wbije dużo osób. Jednak to kolejny hard ponieważ exp jest nieco większy niż na PL'u jednak dopracowany oraz z profesjonalnym Team'em. Póki co oczekujmy na Balmorę : )

11573538277329494069.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...