Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupie Premium GOLD na 3dni

Davidq996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chciałbym kupić premium golda na 3 dni.Chciałbym się dowiedzieć ile by mnie to kosztowało i jak sam mogę nazbierać to przez reklamy.Jeśli chodzi o reklamy to ja nie wiem o co biega czy je robić czy oglądać.Gdzie to w ogolę jest na play spawnie i czy muszę tam założyć konto z passwordem i loginem takim ja na warrocku. Z góry dziękuje.

Opublikowano
tutaj masz tuta przyczepionego w odpowiednim dziale do tego pytania. co do kupna to dzisiaj na allegro widziałem nawet za 3,79zł chyba. przeczytaj poradnik a napewno zobaczysz że bardziej opłaca się zrobić samemu premium:P

Zbieram +++ ;)

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Gold na 3 dni kosztuje tam 200 punktów up czyli około 4 złote jak się nie mylę. Nie musisz tam zakładać takiego samego konta, jak masz w warrocku, ale pamiętaj email potwierdzający nie przychodzi na polskie email, tzn. jeżeli masz email na onecie, wp , o2, interia itp.

@down

<------------------------------------------------- popatrz tam, chętnie pomogę.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano (edytowane)

No wlasnie zalozylem to konto na playspawnie i nie dostalem na polskiego emalia aktywacji mozesz mi podac na jakiej stronie nie polskiej mam exaila zrobic? (a najlepiej jakbys mi podal swoje gg to bym sie ciebie pytal na biezaco odrazu mowie ze dam ci za to + jak to sie uda)

Edytowane przez Davidq996
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...