Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiscie gram na europe nordic east, jest duzo polakow, ale ich kultura osobista nie jest na wysokim poziomie. Do tego ruski... Tragedia.... Jezeli grasz z kumplami, nawet bardzo to nie przeszkadza ;)

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Ja gram na US . Powiem , że gra mi się bardzo dobrze . Kultura ludzi w lol'u jest różna , ale tam żadko kiedy spotykam " nooba " .

Ogólnie też nie ma rusków i mało polaków . Kiedyś US było 100 razy lepsze , bo u nas była kolejka , a u nich była noc więc kolejki nie było .

Wniosek : Gram na US i jest spoko .

Opublikowano (edytowane)

Dobra dzieki wybrałem US ale nie moge go pobrać bo do wyboru jest tylko EU Nordic&East, EU West i North America.I jeszcze jedno podobno na US są wysokie pingi?

Edytowane przez Wyginacz™
Opublikowano

@up to mało inteligentny chłopak, north america to właśnie US

BTW. Do której klasy chodzisz?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano (edytowane)

Tak tak już wiem ale teraz chodzi mi o pingi bo podobno na us są one duże a ja nie mam zbyt dobrego neta i pobieranie clienta zajmuje dużo czasu.

Edytowane przez Wyginacz™
Opublikowano

Pingi na us to mniej więcej 200 +, na eu to mniej więcej 40-100 więc na amerykańskich serverach odczujesz lekkie opóźnienia

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli masz słabego neta to polecam EU Nordic&East. Na dodatek jest tam więcej polaków. Ja jak mam pinga 100 to mi to przeszkadza ;p

EDIT: a i jeszcze dodam że ping 200+ to ponad 2 sekundy opóźnienia a 2 sekundy jak na lola to można powiedzieć "dużo".

Edytowane przez FeBul

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

@UP

Widać , że mało wiesz o lolu . Mam ok. 215 ping bez żadnych opóźnień . Wszystko chodzi płynnie .

Na US trzeba mieć min. 200 pingu , ale pierwszy raz słyszę o opóźnieniach .

Opublikowano

Są opóźnienia, może nie aż 2 sec, ale są. Jeżeli grasz długo na us to się po prostu przyzwyczaiłeś

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png