Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktory Serv Najlepszy

Marcus996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie dowiedziec ktory PRIV serv jest dobry z tyc wszystkich ktore powstaly.... ja Chcialbym zagrac na longjuyt2 na 2s czy dobze sie tam gra?...

Wiec jesli by ktos pomogl i dal link do rejestracji i sciagniecia bylbym wdzieczny...(poradniki)

P.s Z góry wielkie dzieki

DAJ MINUSA-----------------------------------------------------------

Opublikowano

ja bym ci odradzil longjuyt2. ale to twoja sprawa gdzie chcesz grac. Tam jest za duzo noobow przez to ze wiekszac dzieci neo poleciala na darmowy IS.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano
ja bym ci odradzil longjuyt2. ale to twoja sprawa gdzie chcesz grac. Tam jest za duzo noobow przez to ze wiekszac dzieci neo poleciala na darmowy IS.

To lepiej za darmo mieć niż płacić

@Topic

Odradzam grać na S1 longjuyt2 za duże lagi

Moje gg://8312187

Prośba o pisanie linków w

UP na przeklej.pl

Rozdaje zaproszenia na lockerz.com

Opublikowano

Szczerze to nic ciekawego nie znajdziesz ostatnio.

Longjuyt2 masakra z lagami i do tego dużo noobów. A na 2 servie drop masakryczny. Mam 75 lvl i chodzę tam z lwią +4 bo nie mogłem wydropić kawałka klejnotu nawet. ;d

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

no dobra to mogl by ktos dac te linki? bym zagral na tym yt2 s2 ;] tylko prosze o linki do poradnikow

Opublikowano

Ja na S2 gram i jest Super ! może drop mały ale co z tego wbijasz 70 75 idziesz do red lasu zarabiasz tam 100kk kupujesz se boga robisz na 6 itd co za problem,w sygnie macie moje staty z s2 ;p

Opublikowano

jesli masz 80 lvl to ostatni skil na m wejdzie ci na 91 lvl, zazdroszcze ;p

@topic: Plecam Qyyt2: is, exp dobry, kowal średni, ale sa bodzie i magiczne metale, drop lipny ale zawsze można kupić za niezlą cenę od innych

21191.jpg

30941.jpg

30235.png

30285.gif

30254.png

Opublikowano

Polecam QYYT2 YES!!!! niema lagów a jak są to małe

Moje gg://8312187

Prośba o pisanie linków w

UP na przeklej.pl

Rozdaje zaproszenia na lockerz.com

Opublikowano

Longjuyt2 s2 różni sie tylko tym ze jest slabszy drop 70 chodza w tygryskach +9 i zabojcach +6,LAGI SA TAKIE SAME bo tak jak na s1 gra więcej dzieciaków niż jest moobów idzie ci taki 70 ze smerfów i ci 1 grupke ksuje.

21571.jpg

819.png

867.jpg

22316.png

21191.jpg

11586.jpg

20466.png

4922.png

Opublikowano

WIdze ze wy tu zaczeliscie spamowac a nie mi pomoc kto mi powie na jakis PRiv nie ma lagow spory exp i drop i fajnie sie gra?i konto latwo sie robi... prosze o podawanie poradnikow beda 5

Opublikowano

zarziii bany nie sa za to ze jestes polakiem tylko za to ze niektorzy zaczynaja sie za bardzo panoszyc i nie dziwie ze ich to wku... wkoncu to ich serwy nie polskie

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

gdzyby nie cybuch to ty bys nie mogl zagrac neo kidzie więc zwolnij i sie tak nie napinaj Pijawo ;*

21191.jpg

30941.jpg

30235.png

30285.gif

30254.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

yt2 mozesz grac tylko ze tam na poczatku slaby drop a pozniej coraz lepszy ;] mi dopiero na 75 zaczelo dropic czyli po 3 dniach rozpoczecia gry ;]

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...