Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problemy z dostaniem się na forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem coraz częstsze zjawisko mające miejsce w godzinach szczytu na forum. Otóż, od ok 18:00 nie ma praktycznie możliwości wejścia na MPC. Domyślam się że jest to najprawdopodobniej spowodowane, przeciążeniem serverów (mogę się mylić). Moje pytanie brzmi: Czym tak na prawdę są powodowane przerwy na forum oraz czy są już jakieś pomysły, żeby temu zapobiec? Jest to bardzo uciążliwe, jednak mam nadzieje że problem zostanie szybko rozwiązany.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Problemem jest to iż serwer zostaje przeciążony ponieważ ludzie wracają ze szkół itd.

Jedynym rozwiązaniem by był lepszy serwer za który Administrator by się nie wpłacił!! ;d

Opublikowano

Jest to związane z dużą liczbą userów na naszym forum, serwery nie wytrzymują takich danych.

Ale spokojnie kokosz ma zamiar przenieść forum na nową maszynę (oczywiście jak uzbiera fundusze)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Wy tego nie rozumiecie. Jakbyście byli na miejscu Kokosza tez byście nie wiedzieli co zrobić. Utrzymanie mpc forum pewnie zżera trochę kasy, a pieniądze nie spadają po prostu z drzewa -.-

fochm.png

By me : (

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problemy powinne być rozwiązane wraz z nowym serwerem na MPC. W razie jakiś usterek z dostaniem sie na MPC pisać do mnie pw ; )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...