Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, pewnie każdy z was korzystał z trainerów h4x0r. Sprawa jest nastepująca, interesuje mnie to w jakim środowisku programowania on pisał. Z tego co wiem do wspomagania używał i LUA ale to nie o to chodzi. Następujące jest według, was jakim językiem pisał. W nagrodę daje minusy! (Lub plusy)

Ratvii.png

Akceptuje zaproszenia do PS3 od każdego!

Weteran
Opublikowano

Ja osobiście nie wiem kto to h4x0r, ponieważ nie korzystam z trainerów, ale z łatwością można je zrobić za pomocą cheat engine(do pozyskiwania adresów) oraz znajomości np. c++ ewentualnie może być jakiś program do robienia trainerów.

W przeciwieństwie do cheatów, trainery robi się łatwiej.

Opublikowano

Tak jak pan wyżej napisał: Trainery tworzy się łatwiej, ponieważ nie wymagają one połączenia z serwerem. Wszystkie dane są przechowywane na komputerze, a co za tym idzie można to zrobić Cheat Engine'm.

Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić.

• 3 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

Jak up.

Pisano trainery w AutoIT, rzadziej LUA lub mySQL (LOL!!)

pzdr

If $pomoglem = True Then daj_plusa()

Opublikowano

Szukaj tuta od usera Drumzy lub MazQuick ale to na innym forum (o programowaniu). Najpierw szukasz pointera w cheat engine potem piszesz w C# funkcję wywołującą adres. W tamtym poradniku jest wszystko opisane.

1365881062-U68160.png

• Dodaj nową pozycję...