Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zostałem zbanowany za dinarbot'a?

drekat7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, że gralem na dinar bocie z GM Waring, nagle mnie wywaliło, a jak chciałem wejść to "Your account has blocked".

Dlaczego jesli miałem GM WARING'A to dostałem bana i czy jest on na zawsze? Pomużcie.

Opublikowano

Za dinarbota też można dostać bana, to również jest wspomagacz. Co do bana to kiedyś był na 15 dni za pierwszym razem. Nie wiem jak teraz. Poczekaj na wypowiedzi innych userów;)

Zbieram +++ ;)

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o to, że gralem na dinar bocie z GM Waring, nagle mnie wywaliło, a jak chciałem wejść to "Your account has blocked".

Dlaczego jesli miałem GM WARING'A to dostałem bana i czy jest on na zawsze? Pomużcie.

tez tak mialem po 1 mogl ci nie dzialac GM warning tak od reki masz bana permament jak napiszesz ticketa to ci napisza odpowiedz Vip hak lub opk zombie dla nich to jest masz urok grania na haks

pisanie ticket ci nic juz nie da albo cie program zlapal albo admin byl mozesz tera zrobic new konto i se grac od nowa

Edytowane przez Siema Heniu
handel
Opublikowano

Tak ban na zawsze chyba ze spróbujesz pisac tickety az ci odpisza zeby wejsc na konto za tam pare dni moze pomoże

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Sam grałem na dinarbocie i dostałem bana, napisałem ticeta odpisali tak:

Greetings *****,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

The account **** has been found using "VIP HACK" on "2011-05-08" at "10:31 AM" (GMT) in "Zombie Servers". This account will be permanently closed. Any account found to be in violation of our policies is subject to suspension or termination.

Please make note that under no circumstance will this account be re-opened as it has violated War Rock Terms of Use. To review the War Rock Terms of Use.

Regards,

John

War Rock Customer Support Team

www.gamersfirst.com/warrock

www.gamersfirst.com

Wiec prawdopodobnie na zawsze jak ja...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png17037.gif

Opublikowano

@ TOP Na zawsze no chyba że jakiś wyjątek ja miałem for ever tak jak UP

@ do 3 posta klakiero zakaz handlu na forum zapamiętaj to sobie

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...