Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) gdy przeleje nasze PLNY na konto PayPal, a za bota płaci sie w USD to będe mógł zapłacić za bota? PayPal zamienia wtedy moje PLN na dolary? Wybaczicie, dopiero założyłem konto i jestem ciekaw :)

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Tak zmienia ale poco przelewać pieniądze na paypal, jeśli masz karte kredytową to paypal odrazu płaci z karty także nie trzeba czekać tych 2-óch dni aż przelew dojdzie do paypala.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

ok, dzięki. Nie mam niestety takiej karty ;) szkoda że wczesniej nie założyłem tego konto bo jest taniej niż na allegro.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Tak zmienia ale poco przelewać pieniądze na paypal, jeśli masz karte kredytową to paypal odrazu płaci z karty także nie trzeba czekać tych 2-óch dni aż przelew dojdzie do paypala.

Nie do końca to jest prawda.

Masz dostęp do "Przelewu Błyskawicznego", który przesyła Ci pieniądze na paypal w ciągu 5 min. : )

Opublikowano

a czy konto Paypal można zasilic wysylajac kase przez poczte? :P wiem moze to smieszne ale nie mam konta ;)

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano (edytowane)

Nie do końca to jest prawda.

Masz dostęp do "Przelewu Błyskawicznego", który przesyła Ci pieniądze na paypal w ciągu 5 min. : )

A to nawet nie wiedziałem o tym :P Kiedy zakładałem konto z paypala i pierwszy raz se tam kase przesyłałem to nie było takiej opcji :P

Edytowane przez drink66

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

niestety nie da sie zasilic konta po przez wyslanie kasy na poczcie, nawet tak nie probuj bo na zwrot kasy bedziesz czekal ze 2miesiace, na konto paypal mozna tylko przelewac kase z inego konta, nie masz konta ? dziwne w dzisiejszych czasach to nie problem nawet jak nie jestes pelnoletni np. mbank wchodzisz na stronke wypelniasz pola i na nastepny dzien przyjezdza kurier i tylko podpisujesz wypelniona przez neta umowe

96718168.jpg