Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chce sie zapytać ja zprowadzać itemy z innego kraju jestem derionem na serwerze Aderia

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

lub żeby nie tracić KK poszukać jakiegoś gościa z innego królestwa żeby nakupił ci itemów z volarian spotkacie się gdzieś on tylko wystawi sklep a ty kupisz

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

akurat kk nto nie problem ale w jaki sposób? a i nieda sie hadlować z innym królestwem bo to jest jak "mobek"

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Można handlować z innym królestwem chyba w IS jest coś tam handel

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy o jakie przedmioty Ci chodzi.

Jeśli o PvP czyli np. set Podżegacza tylko że od z innego królestwa to musisz miec zakupioną torbe z IS ( wiem że wchodzisz to magazynu z IS i tam coś klikasz, musiałbym wejśc do gry żeby obczaic a teraz nie za bardzo mam czas) i jeśli jesteś np. Mortal Derion i chcesz miec np. eq weterana to musisz :

1. Kupic torbe za kk (Uwaga: nie w sklepie IS tylko gdzieś jest zakładka z magazynowaniem w magazynie IS i tam masz 3 torby i te 2 ostatnie - najdroższe są odpowiednie, żadne inne)

2. Przełożyc określone składniki do magazynu IS (Tam gdzie są kupione ekstrakty itp. ; D) (składniki czyli wody światów , mithrile itp. - taką samą ilośc jak do produkcji itemka w Derion)

3. Założyc postac przeciwnego królestwa na serwerze Aderia z taką samą klasą postaci jak ta na którą chcesz eq (to jest ważne!)

4. Pobrac rzeczy z magazynu IS (tak te z Mortal)

5. Pójśc do określonego mistrza i zrobic item

6. Następnie niezapieczętowany przedmiot należy włożyc do magazynu IS (UWAGA! przedmiot nie może byc ulepszony na żaden plus ani nie mogą byc dodane żadne bony bo inaczej nie będzie się dało włożyc przedmiotu do magazynu)

7. Zalogowac się na Mortal i wziąśc przedmiot :) Możesz już z nim robic co chcemy o ile nie będziesz chciał miec go jednak na Aderii ;P

Oczywiście z tym Mortal Derion było podane tylko jako przykład postac moze byc z kazdego królestwa i z każdego serwera :)

A jeśli jednak chodziło Ci o zwykły item nie PvP to wystarczy pójśc do drugiego królestwa do licytatora, założyc ubranie valoriana lub deriona i kupic co tylko chcesz ;)

Radzę robic to późno lub radzę już wcześniej wypatrzec sobie przedmiot i na szybko wpisac nazwe i kupic zanim inni się na Ciebie rzucą :)

Taka cała filozofia ;P

Myślę, że pomogłem a więc zasłużyłem na plusa bo w końcu trochę napisałem ;)

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...