Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Nowy server metin2

amciek465

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam Wszystkich

Z początkiem chcę powiedziec ze nie oczekuje podklejania watkow ktore juz byly a jezeli juz to MUSZA byc scisle zwiazane i odpowiadajace na moje pytania...

Rowniez jesli ktos ma chec pomocy lub podzielenia sie wiedza lub tez dania mi kilku rozsadnych wskazowek to prosze o kontakt pod numerem gg 9416107 caly czas na niewidoku od godziny 16

Do rzeczy!!

Jakie wybrac pliki serverowe do postawienia wlasnego servera?? Dlaczego akurat np te podane przez Was lub innego user'a ?? (podajcie link + uzasadnienie dlaczego te pliki)

Jaki hosting wybrac najlepszy na poczatek ?? ( informuje ze to nie ma byc hosting odrazu do gotowej gry lecz do "przyrzadzenia" owego servera...

Byc moze na forum jest Poradnik ktorego ja nieznalazlem dotyczacy postawienia servera prosze o podklejenie!

Szanownych formulowiczow informuje ze osoby malo kompetetne niemajace niezbyt duzego doswiadczenia sa proszone o nie wnoszenie odpowiedzi ktore nie beda mialy najmniejszego sensu w tym temacie!

P.S jesli zrobilem bledy stylistyczne lub jezykowe, ortograficzne bardzo z gory bardzo przepraszam wrazliwych na Czysta Polszczyznę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...