Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Jest taka sprawa , a mnianowicie - Runy dla Ryze...

Wiem , że jest poradnik o nim . ale chcialbym je tak nazwane jak są na Polskim Patchu.

Daje plusy / minusy jak kto woli.

Opublikowano

Ja ci dam radę i nie graj tym gównem, bo to siędo niczego nie nadaję i z niczym się nie je.

Proponuję natomiast pograć innym casterem takim jak swain czy veigar, a jak masz trochę ip to nie wachaj się kupić malzahara. Wszyscy casterzy jadą ryze jak rolnik z kosą przenice, nie opłaca się kupować run specjalnie pod niego.

Dla ryze jedynie runy magic penetration per lvl, żadne na mane ani ap. Nic mu więcej nie da niż te runy.

Opublikowano

Ja ci dam radę i nie graj tym gównem, bo to siędo niczego nie nadaję i z niczym się nie je.

Proponuję natomiast pograć innym casterem takim jak swain czy veigar, a jak masz trochę ip to nie wachaj się kupić malzahara. Wszyscy casterzy jadą ryze jak rolnik z kosą przenice, nie opłaca się kupować run specjalnie pod niego.

Dla ryze jedynie runy magic penetration per lvl, żadne na mane ani ap. Nic mu więcej nie da niż te runy.

I tu się nie zgodzę - dobrze budowany ryze wciąż jest użyteczny. Btw. M.pene pre lvl?

Runy najlepiej było by kupić na manę, ale na żadnej innej postaci nie ma sensu z nimi grać więc:

Mark - Magic penetration

Glyph - mana/ mana per lvl/ cd reduction

Seal - mana/ mana per lvl/ mana regen/ mana regen per lvl

Quint - mana/ mana per lvl/ hp/ magic penetration/ movement speed.