Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inne Rodzaje Warrock 2

deps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Druga czesc postu.

Pytanie 1:

W jakie warrocki da sie zagrac: Philipines, Japan, Korean, NL (nie wiem jaki to)

Pytanie 2:

Co jest charakteryzujacego dla warrockow na ktorych da sie zagrac

Pytanie 3:

Charakterystyczne cechy dla warrock NL + pelna nazwa

Pytanie 4:

Jakiego warrocka byscie mi polecili

ZA ODPOWIEDZI WSTAWIAM 5*

Na pytania odpowiadajcie Pytanie 1:odpowiedz itd :D

POMOGLEM? DAJ 5*
Opublikowano

1) inter , Philipines

2)inter - kochane k2 :** Philip - bronie za free , mało kasy na start , lagi

3) nie ma takiego ^^

4) intera , chyba że masz konto na koreanie np jak ja xD

@down co do 1 nie oddzielne IP tylko na japana i koreana trzeba wysłać sms z tamtego numeru

Opublikowano

Po pierwsze to nie jest nowy post tylko nowy topic naucz się angielskiego.

1.Pytanie:Szczerze mówiąc trzeba mieć każde oddzielne IP nie da się zarejestrować tak po prostu na polskim IP.

2.Pytanie:W WR Philipines wszystkie bronie są na 1lvl inne tego nie mają ale w tych wersjach WR nie czegoś takiego jak G1 Credit czy Premium.

3.Pytanie:Jest to nazwa Warrock Nether Land's po prostu jak inne ma cały item shop pełny.

4.Pytanie:Ty sam się zdecydujesz ale ja wole Normal WR.

no siema

Opublikowano

co do warrocka japanse to nie trzeba wysyłać żadnego sms-a - dotyczy tylko korean! Pisałem całkiem niedawno o japanse i o tym jak go odpalić więc poszukajcie w starszych postach !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

1. Da się zagrać w philiphines ale ma straszne lagi. W Japan też, ale rejestracja jest trudna i ciężko go pobrać. W Koreana nie pograsz bo trzeba mieć koreańskie IP, pesel i numer fona. NL - nie ma czegoś takiego.

2. Philiphines- taki sam jak nasz ale zlagowany. Japan - tak jak wyżej. Korean - najlepszy WR, najlepsze itemy bez premek, wszystko tanie, bez lagów.

3. Na 100% nie ma czegoś takiego mogę to udowodnić.

4. Polecam mimo wszystko naszego, najlepszy jest korean, ale w niego niestety nie pograsz, choć mój kolega w Anglii w niego pyka....

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

kurde kiedyś pisałem jak odpalić i skąd ściągnąć WR Japan ale jakoś nie mogę znaleźć tego posta - gram w Japan czasami ale czasami ciężko grać bo są duże lagi jak masz lipny serwer proxy

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden