Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem do końca czy piszę w dobrym miejscu więc w razie czego prosiłbym Administrację o przesunięcie tematu w odpowiednie miejsce

Tak więc :

Z 3 lata temu dostałem bana na Metinie2, S - Twierdza, MetinPL. Za co ? Za podszywanie się za admina. Czas bana ? - 20 lat. Napisałem do nich, że w życiu nie podszywałem się pod admina... Oni sprawdzili IP czy coś i powiedzili, że ktoś z innego kompa się podszywał... No i niby ktoś się podszywał ale oni nie mogą odbanować... Pisałem do nich prośbę o odbanowanie i wgl ale oni, że nie, nie nie. Potem po przerwie znów pisałem, żeby odbanowali. I oczywiście usłyszałem "Odwołujemy się do 1 miesiąca. Gdyby nie to dostał by pan ub" . Coś w ten deseń... I gdzie tu sprawiedliwość? Pisałem w okresie miesiąca i nic. Wysłałem centralnie z 40 e-mailów do nich i ciągle to samo... Eh..

Minęły 3 lata .Pisze do nich niedawno znów. I słysze CIĄGLE tę samą śpiewkę.

Co radzicie ? Jest jakaś szansa na ub ?

Opublikowano

Witam.

Nie wiem do końca czy piszę w dobrym miejscu więc w razie czego prosiłbym Administrację o przesunięcie tematu w odpowiednie miejsce

Tak więc :

Z 3 lata temu dostałem bana na Metinie2, S - Twierdza, MetinPL. Za co ? Za podszywanie się za admina. Czas bana ? - 20 lat. Napisałem do nich, że w życiu nie podszywałem się pod admina... Oni sprawdzili IP czy coś i powiedzili, że ktoś z innego kompa się podszywał... No i niby ktoś się podszywał ale oni nie mogą odbanować... Pisałem do nich prośbę o odbanowanie i wgl ale oni, że nie, nie nie. Potem po przerwie znów pisałem, żeby odbanowali. I oczywiście usłyszałem "Odwołujemy się do 1 miesiąca. Gdyby nie to dostał by pan ub" . Coś w ten deseń... I gdzie tu sprawiedliwość? Pisałem w okresie miesiąca i nic. Wysłałem centralnie z 40 e-mailów do nich i ciągle to samo... Eh..

Minęły 3 lata .Pisze do nich niedawno znów. I słysze CIĄGLE tę samą śpiewkę.

Co radzicie ? Jest jakaś szansa na ub ?

Co jak co, ale team PL'a jest konsekwentny w tych sprawach.

Wątpię, że Cię odbanują.

Chyba, że zagadasz z głównym adminem :D

Opublikowano

83.

O eq to wole nie mówić bo mnie kurwica bierze. .

Przepraszam za słowa ale...

No dzięki za pomoc ;p.

Choć wątpie, że głowny H@ "znajdzie czas" :D

Opublikowano

Na odbanowanie nie masz szans nie odbanuja Cie dla nich liczy sie to ze zlamana regulamin z tego konta i oni banują szybko ale na unbana czekasz bardzo dlugo :) Wiec poczekaj jeszcze 17 Lat :)

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...