Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka dni temu Fembria była online przez jakieś 10 minut, po czym GM napisał notkę,że z powodu lagów wyłączą serwer na 2 minuty. Tak też się stało. Ale uśmiech na twarzach spragnionych i stęsknionych wyjadaczy szybko został rozwiany przepięknym napisem "Disconnect from the server". Od tej pory serwer jest OFF. Z oficjalnej notki jak zwykle nic nie wynika.......

Jeśli natknęliście się na jakieś informacje związane ze statusem tego serwera i jego przyszłości - proszę o dyskusję właśnie tutaj.

Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety pewnie coś zepsuli i musza naprawic a zbytnio nie wiedza pewnie jak za to się wziąść.

Opublikowano

A teraz na domiar złego wyłączyli forum......aby uniknąć obelg i niezadowolenia ze strony użytkowników fembrii..... słowem ......mają nas graczy centralnie w głębokim poważaniu.....

Panowie tudzież Panie. Czas chyba znaleść inny serwer, bo ten coraz bardziej zaczyna śmierdzieć słowem DISCONNECT:)

Opublikowano

Staram się dowiedzieć czegoś więcej szperając troszkę po innych forach. Jednak na próżno. Nic konkretnego czego chcielibyśmy usłyszeć NIE MA....i chyba ku mojemu (już w tej chwili) rozczarowaniu tak będzie wyglądać sytuacja przez najbliższe "soon" jak to oni zgrabnie określają.'

Opublikowano

Widzę ,że już nikogo fembria nie interesuje. I bardzo dobrze. Popieram. Mam nadzieję,że oceanowi naleje się wody w dupę za to co wyczynia.

p.s Najgorsze jest to ,że skubańcy są całkowicie bez karni.

Opublikowano

Jak to za co? Wszystko było by w porządku, gdyby nie fakt, że gro osób płaci za grę, a w zamian za to otrzymuje co?? Inspekcję - nie wiadomo na jak długo. Z tego co czytałem na innych forach , to właśnie fembria wiedzie prym w zarobkach. Ale co tam. Można powiedzieć,że nikt ich do kupna nie zmuszał. Dobra wola. więc ok. Niech robią tak dalej...

Opublikowano
Jak to za co? Wszystko było by w porządku, gdyby nie fakt, że gro osób płaci za grę, a w zamian za to otrzymuje co?? Inspekcję - nie wiadomo na jak długo. Z tego co czytałem na innych forach , to właśnie fembria wiedzie prym w zarobkach. Ale co tam. Można powiedzieć,że nikt ich do kupna nie zmuszał. Dobra wola. więc ok. Niech robią tak dalej...

Moim zdaniem to ludzi wina ze "płacą za gre" nikt ich do tego nie zmuszał i przecież można było przewidzieć że prędzej czy później nastąpią komplikacje serwera nie rozumiem o co sie sadzisz w tej chwili Penti... Po drugie to nie jest wina ECSRO Teamu że Fembria sie zj***ła. Po trzecie po co piszesz tutaj ten post co Ci to da chcesz wzbudzić sympatie u innych czy jak ? Nie możesz napisac takiego tematu na ecsro.net ?? Moim zdaniem temat do zamknięcia 8 postów w temacie w tym 5 Twoich do tego 3 pod rząd to tak jakbyś pisał do siebie, proponuje użyć notatnika na to samo wyjdzie a nie zaspamujesz forum ;) Pozdro

Ref-rosire

Opublikowano
Moim zdaniem to ludzi wina ze "płacą za gre" nikt ich do tego nie zmuszał i przecież można było przewidzieć że prędzej czy później nastąpią komplikacje serwera nie rozumiem o co sie sadzisz w tej chwili Penti... Po drugie to nie jest wina ECSRO Teamu że Fembria sie zj***ła. Po trzecie po co piszesz tutaj ten post co Ci to da chcesz wzbudzić sympatie u innych czy jak ? Nie możesz napisac takiego tematu na ecsro.net ?? Moim zdaniem temat do zamknięcia 8 postów w temacie w tym 5 Twoich do tego 3 pod rząd to tak jakbyś pisał do siebie, proponuje użyć notatnika na to samo wyjdzie a nie zaspamujesz forum ;) Pozdro

Czyja to jest wina,że fembria się zjebała?? MOJA?? Kurwa jak czytam takie posty to mi sie drobne w kieszeni nie zgadzają. Poza tym skoro zaczęli sprzedawać swoje usługi to chyba przydałoby się troche wiecej organizacji w tym wszystkim prawda?? Na ecsro.net nie mozna napisac zadnego tematu , chyba nawet sam wszechmogacy nie ma takowych uprawnien. Wiec do kurwy nedzy , gdzie mam pisac jak nie tu?? To nie jest forum o cycatych blondynkach...........

Opublikowano
Czyja to jest wina,że fembria się zjebała?? MOJA?? Kurwa jak czytam takie posty to mi sie drobne w kieszeni nie zgadzają. Poza tym skoro zaczęli sprzedawać swoje usługi to chyba przydałoby się troche wiecej organizacji w tym wszystkim prawda?? Na ecsro.net nie mozna napisac zadnego tematu , chyba nawet sam wszechmogacy nie ma takowych uprawnien. Wiec do kurwy nedzy , gdzie mam pisac jak nie tu?? To nie jest forum o cycatych blondynkach...........

ale chyba nie zjebali fembrii specjalnie......

Ref-rosire

Opublikowano

Wiecej cierpliwośći, co my poradzimy ze serwer off. Wkrótce powinni rozwiązac calą sprawe i serwer odpalic

76561198001815076.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...