Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mecz Polska - Niemcy zakończony remisem!

kingmt12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak by ktoś nie wiedział to wczoraj Polska grała z Niemcami i był remis 2:2

Co o tym myślicie?

Ja myślę że jak by nie ten sędzia co przedłużył mecz ( miało być 3 min a około 94 niemcy strzelili gola wyrówując po 2) to byśmy wygrali ;P

Opublikowano

Kabaret wczoraj byl

sedzia i tak byl troche po naszej stronie bo jak niemiec Polaka

pociagna za koszulke to dostal zolta

a gdy Polak niemca nic nie bylo tylko zwykly faul

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Jakby szwaby chcieli to by nas rozwalili na drobny mak mimo fantastycznej formy Szczęsnego. To dla nich był zwykły, zwyczajny mecz towarzyski...

Opublikowano

w pierwszej połowie powinno byc 8-3 dla niemców. w drugiej Głowacki pokazał, jaki z niego reprezentant. Obok Perquisa już wolę Adamiakową z reklamy biedronki niż jego.

Ogólnie to cieszy dobra forma Dudki, Lewego i Błaszczykowskiego. Szczęsny "tylko" pokazał swoją niewątpliwą klase, którą pokazał mn. w klubie przeciwko Udinese.

Jak dla mnie, widac pozytywy, oto mój skład na euro:

-----------------------------------Szczęsny--------------------------

---Piszczek*-----Wasilewski-----Perquis------Wawrzyniak/Boenisch

--------------------Dudka---------------Polański/Matuszczyk---------------

-Błaszczykowski------------Mierzejewski/Pękalski*---------------Jeleń/Obraniak

----------------------------------Lewy------------------------

*Piszczek, jeśli odwołanie się od oskarżeń o korupcję zostanie pozytywnie rozpatrzone i Ivo Pekalski ze szwecji, o ile dostanie obywatelstwo. Na pewno lepszy od Murawskiego i Mierzeja.

Opublikowano

Fail wielki stracić wygraną w ostatniej sekundzie meczu. Gdyby trener nie zmienił na samym końcu tego Polaka, to sędzia zakończył by po tych 3 minutach i wyrównującego gola by nie było, a tak to straciliśmy szansę na wygranie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie oglądałem, mało mnie to obchodzi, ale coś tu skrobnę. Nie ma sensu się bardzo smucić z tego remisu, ważne, że strzelili aż 2 bramki Niemcom (lub szwabom, jak kto woli), a to nie zdarza się często.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

My

Myslalem, ze bedzie gorzej. Ogolem dobry mecz. Polska powinna sie cieszyc, ze udalo im sie strzelic az 2 bramki. Niemcy grali lepiej.

; )

Opublikowano

hmmmm... ja akurat skakałem po kanałach, nie szczególnie oglądałem mecz.

ale akurat jak wbilem na tvp1 czy tam tvp2 to gol xD

dobra nic sie nie dzieje, znowu skaczę i jak była reklama na filmie to mecz, sie wie. Faul dla polaków nagle :O patrze, jest juz 1:1 a tu faul :D

dobra, wykorzystany karny.

ostatnie sekundy meczu... akcja niemców oczywiście polak poślizgnął się, dlaczego?

podziemny oddział SS...

mistrzowie.org

jeb gol zmieniłem kanał po tym jak to zobaczyłem kurwa, strzelili gola a tu jeb koniec meczu.

chujnia

b_350_20_0C7203_245D19_D2E1B5_2E3226.png

----------Serwer Cod Mod----------

----------Jedyny taki----------

----------2 Sloty na perki----------

----------Duża wytrzymałość perków!----------

----------2 nowe statystyki----------

----------Poszukujemy Adminów!----------

----------Wkrótce więcej slotów!----------

Opublikowano

Wojtek pokazał klasę, Peszko zwalił mecz, Błaszczykowski i Lewandowski zrobili swoje, Wawrzyniak się przewrócił w kluczowym momencie, a reszta średnio. - tak oceniam ten mecz, ale gdyby Niemcy mieli normalny skład to byśmy nie mieli szans.

pozdrawiam heniuś

Gość malutki688
Opublikowano

to sa downy...tak samo bylo na ms....tylko wtedy w 87...Niemcy zawsze graja do konca

Opublikowano

Wkurwiłem się, bo już przynajmniej cieszyłem się że wreszcie wygramy z nimi a tu zonk bo ten się poślizgnął i wdupili nam bramę ;p Jak żem jebnął pięścią w stół xD

Opublikowano
oceniam ten mecz, ale gdyby Niemcy mieli normalny skład to byśmy nie mieli szans.

A nie mieli? Sam Goetze jest wart więcej niż nasz cały skład, więc wygrana nawet z osłabioną w pewnym stopniu reprezentacją jest sukcesem.

U nas też nie wszyscy grali - mn. Piszczek, Boenish, Jeleń.

Opublikowano

Po tym meczu stwierdzam, że Polska piłka polepszyła się w piłkę, albo tylko mieli przez 90 min zajebistą formę.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Czasy hitlerowskie minely wiec moze wyluzujecie i przestaniecie wyzywac niemcow?

Mecz:osobiscie uwazam ze Szczesny odwalil kawal dobrej roboty,oby tak dalej to moze mamy szanse na wyjscie z tabeli :)

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...