Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Wczoraj w nocy grałem w Cabala, po czym tato kazał złazić z komputera to zamknełem klape (to był laptop:p) po czym rano chciałem wejść do gry a tu " Please relog in after clicking'OK'". Proszęo szybka odpowiedź.

26495931301941812087.png
Opublikowano

po prostu cie wylogowało, co du pisać, albo po prostu logło przez przerwe neta, problemy z laczeniem z serwerem (chwilowe) lub po prostu po jakims czasie moze lognac, jak minelo tyle godzin ile wybrales przy wpisywaniu kodu zabezpieczającego, wtedy moze lognac, jest to bardzo rzadki przypadek ale jednak

jesli np. przy skillowaniu na noc zostawiasz to ustaw auto, zrob na window mode i zminimalizuj cabala, wtedy CHYBA mozesz zamknac klape lapka, ale sprawdz u sb dla pewności :)

w kazdym razie bez przymykania przy zminimalizowanym cabalu masz prawie 100% (powiedzmy te 99,9% ;p) (chyba ze net przerwie czy cos tam ;p) ze cie nie lognie wtedy, wiec skillowac mozna :)

Opublikowano

Ale wy dajecie glupoty...

Chlopak siedzial przed kompem wpadl stary zeby wylaczal wiec poprostu wylaczyl all.. A pech chcial ze akurat rano nie mogl sie zalogowac (chwilowe problemy) a wy mu o skillowaniu ? ;DD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...