Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypierdalac..

Noxitu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wszystkich czitow ktorzy hackuja na polandzie. wypierdalac. mam was dosc.. kurwa co room cziter.. i pewnie pollowa osub z tego forum tak robi kurwa.. japierdole mam was dosc wypierdalac z polanda kurwy niedojebane bez matek.. ihuja mnie to obchodzi czy lamie regulamin ale mam juz dosc dlatego robie ten kurewski temat

Opublikowano

taki kozak? moze wr 1 vs 1 / ? kurwa mac .. ty pewnie tez cziterzysz na polandzie. znalazl sie kurwa dzieciak jebany

Opublikowano

hehe no coz chyba bedzie report i nie tylko ode mnie ja nawet nie wiem jaka jest sytuacja na polandzie bo tam nie siedze (play with hacks) HACKUJCIE NA GERMANY

Opublikowano

bahaha

nic nie zrobisz bo to niekoniecznie cheatują Polacy

a czasem się taki noob zdarzy ale to wyjątkowe dziecko jest wiec nic nie zrobisz

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Zenek wypierdalaj.. a kidem to ty jestes 32 lata nobie wienc ryj tam.. czity? połowa stąd czituje na polandzie więc wiesz../;/

Opublikowano

huhuhuh i co mi zrobisz ja haxuje na Polandzie i sie z tego ciesze xDD

Zeby was wkozyc nawet nie wiesz jak jest fajnnie -0

Opublikowano

Twoja matka ma tam na 2imie,zjebany człowieku przez los

@ Idz już do domu starców bo juz chyba twoja pora.

Opublikowano

ja tam sie podlaczam pod autora dobrze chlopak mowi a w zlosci szybko pisac niewygodnie

...

Opublikowano

kurwa ! mam 32 lata.. wienc nie mow ze mam 10 lat.. ;/ przez cziterow rozjebalem polowe domu.. ;/ ich bym tez rozjebal chetnie..;/ moglibyscie cos tu na forum zrobic cos takiego anty pijawki czyli ze tylko ci co maja wiecie wiencej postow moga haxy sciagac.. ;/

Opublikowano

hehe,naspamować i już niejest pijawką ;],pół domu przez gre???,zdrowy jesteś?

@a piszesz jak 10latek...

Opublikowano
Twoja matka ma tam na 2imie,zjebany człowieku przez los

@ Idz już do domu starców bo juz chyba twoja pora.

Nieprzeginaj lowku jebancu Satrych do forum niemieszaj jak sie niepodoba WYPEIRDALAJ Z FORUM!!!

szgna2pac.gif

Opublikowano

Twoje teksty wyraznie wskazują że mózg Ci się zjebał od gry, jesteś uzależniony 5 latku i niech to dotrze do Ciebie zanim będzie za późno lepiej zrezygnować z gry i nie spędzać całego czasu w domu, miałbyś 32 lata byś miał pracę u nie siedział cały dzień przy kompie haki były są i będą i tego nie zmienisz chodź nie wiem jak byś chciał weź przestań spamować bo robisz z siebie gorszego kretyna niż jesteś takimi tekstami, myślisz że jak napiszesz nie hakować na poland to jesteś fajny albo ktoś Cię posłucha ... Nie sądzę a więc teraz idz kochany do mamusi po mleko bo się wieczorynka zbliża zanim coś napiszesz weź słownik w łapę. Najlepiej nie wchodz tutaj więc bo po twoich tekstach dostaniesz bana to jest dobra rada wyjdź i nie wracaj. Mam nadzieje że zrozumiałeś mój tekst pomyślisz trochę nad swoim nie boję się tego użyć głupim zachowaniem i skończysz z grąsmile.gif

POPIERAM!!

Opublikowano

Czy wy jestescie normalni? po pierwsze ze ma znaczenia czy ktos ma 10 lat czy 32, kazdy ma prawo wypowiedzenia sie na jakis temat, ale Noxitu ten post nie jest wcale potrzebny i nie spamuj bo i tak Ci to nic nie da, a jak mowisz ze "przez cziterow rozjebalem polowe domu" to idz do psychologa bo dla mnie jestes nie zrównoważony psychicznie....

• Dodaj nową pozycję...