Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelanie Przez Sciany

deps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.Widze nieraz ze niektorzy stoja sobie przy scianie, patrza w nia, strzelaja i strzaly przechodza przez sciane.Czesto robia to snajperzy (ale nie tylko).Zazwyczaj sa to levele w granicach 30-40lvl.Nie jest to hack.Jak to sie robi?Dam 5* za odpowiedz. :)

POMOGLEM? DAJ 5*
Opublikowano

Nie, jeden ziomek w czasie gry mi pokazywal tylko nie wiem jak to zrobic ( nie byla to kamera)

POMOGLEM? DAJ 5*
Opublikowano

albo snajperzy chodzą w jakąś ścianę i strzelają... dziwne potem próbowałem i nic...

@UP to nie jest to

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

hm.. ja mam takie pytaniegdy raz sobie hakowalem wrogi haker stal na koncu planszy hcialem podejsc i go jakos zawalic a on stzelal w to czarne gdzie indziej niz stoje i mnie zaje.. puzniej on byl znowu na koncu a ja na mapie hakowalem i mnie zawalil o co z tym hodzi

mca.png
Opublikowano

Deps, jeśli akurat Ty nie żyjesz i oglądasz grę innego gracza, to jeśli on się wychyla i strzela, dla Ciebie wygląda to, jakby strzelał w ścianę. A jeśli to nie to, to możliwe jest tylko to, do którego podał link M@niek ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...