Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Która gra lepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która gra jest lepsza według was?

World of Warcraft czy League Of Legends?

Chciałabym zacząć grać jedną z tych gier, tylko wiadomo, że nie będe jednocześnie grać we wszystkie gry ;D

nie ma na to czasu ;] dlatego piszcie która gra według was lepsza i oczywiście jakiś powód, dlaczego właśnie ta gra;]

za doradzenie plusy albo minusy będą, kto co zbiera xD

Opublikowano (edytowane)

to pytanie jest bez sensu, wow to typowy mmo latasz, expisz itd. a w lolu tylko sie pojedynkujesz.

to 2 inne gry

Edytowane przez dordo12
Opublikowano

To zależy ile masz czasu. Jeżeli grasz w LoL'a to musisz się przygotować na minimum 25 minut rozgrywki, a nawet do półtorej godziny. W World of Warcraft grasz kiedy chcesz, raczej nie ma problemu chyba, że masz abonament to najlepiej go wykorzystać jak najdłużej.

Opublikowano (edytowane)

To zalezy co sie woli, to sa calkiem inne gry i nie da porownywac bo maja inne cechy.

World of Warcraft - Jezeli chcesz gre MMORPG

League of Legends - Jezeli chcesz gre MMORTS (dotA)

Edytowane przez Eryk2109.
Opublikowano

A ja preferuje LOL'a i właśnie to Ci polecam.

No ale musisz grać przynajmniej 25 min, a za opuszczenie kilkukrotnie rozgrywki, lub za AFK jest ban.

Więc to wybór należy do Ciebie.

I w LOL'u max lvl to 30 ;>

Opublikowano

Też jestem za WoW, ale jeśli nie chcesz zjebac roku szkolnego, nie graj w mc, cs, lol, wow i inne mocno uzależniające gry. CS to jeszcze pół biedy.

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli chcesz przepierdelać kase na płacenie kasy w WoWie, to proszę bardzo :). Ale jak już kto woli... World of Warcraft jest typowym mmorpg z bardzo dużą ilością urozmaiceń. Niestety jest bardzo uzależniajacy i moim zdaniem nie ma sensu płacić abonament za grę. Co, to za shit jakaś nowa opłata w tym zasranym kraju? A co z LoL'em. O 100kroć tak jestem za nim:)

Edytowane przez Revlix
Opublikowano

To jak pytanie co było pierwsze: jajko czy kura :) Obie są mega swietne, choć za WoWa trzeba wiecej płacić. Graficznie się niewiele różnią, co do fabuły równiez podobnie. Ja osobiście wolę LoLa.

darmowe gry online

Opublikowano
Jeżeli chcesz przepierdelać kase na płacenie kasy w WoWie, to proszę bardzo

Mozna grac na privach za darmo.

Niestety jest bardzo uzależniajacy

Tak jak wszystkie gry xD

;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bardziej polecam gre LOL ciekawa grafika dobrze rozbudowane postacie jak zarazem ich skille zarazem są też darmowe skille runy i masteriesy

Uwielbiammm grać w League of Legends :D

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet