Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Poski Serv WŁaŚnie Powstaje!

ToNy XD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH REALIZUJEMY MARZENIE NIE DO ZREALIZOWANA(?) A JEDNAK!

NOWY SERV PWSTAJE POLSKI ZABISTY PRIV NIESTETY TRZEBA TROCHĘ PIENIĘDZY NA SERVA ALE OCZYWIŚCIE NIE NAKŁANIAM NIKOGO! :-)

OTO LINK BY Zeciarz1 ZECIARZ RZĄDZI!!!!!!! xD OD adigit1

http://www.tesmt2.ubf.pl

Opublikowano

Ja wkurzaja mnie takie dzieci jak on który wykorzystuje inne dzieci by mu wpłacały pieniadze ... Nawet nie wie wco sie placze ale teraz juz bedzie mial grzywne + zakaz dozywotni (<-pewnie) robienie ogolnie jakikowliek tranzakcji nawet allegro...

Gość Mounthains
Opublikowano

zal ubf.pl darmowa domena -,-

Opublikowano

buahahha ale neo kid żal mi go ma 12 lat wpisał w google jak zrobić darmową strone i ma podniete zobaczył co wy tu piszecie i sie wystraszył normalnie taki żal przez rz może jego starszy brat sie dowiedział i dostał wpierdol dajcie już może close temat

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano
buahahha ale neo kid żal mi go ma 12 lat wpisał w google jak zrobić darmową strone i ma podniete zobaczył co wy tu piszecie i sie wystraszył normalnie taki żal przez rz może jego starszy brat sie dowiedział i dostał wpierdol dajcie już może close temat

Neo kid ktory ma 12 lat nie zrobi strony internetowej debilu

Jeśli uważasz ze Owned!
To najgorszy moderator na tym forum
To skopiuj ten tekst do swojej sygnaturki
kozdek

Opublikowano

Heh chciałbym wam poweidzieć że przyszły juz do mie inf dotyczace kary dla tego dzieciaka;D ma on 14 lat miejscowosci nie podam z przyczyn prawnych ;p Niewolno mi ;< . Kara grzywny 500zł + oddanie pieniedzy kazdemu z oszukanych . + do 18 roku zycia 0 tranzakcji

Gość Mounthains
Opublikowano

up@ skąd masz info chwalił ci się ?

Opublikowano

Dla Mnie to FAKE...

[X] 50 postów

[X] 100 postów

[X] 150 postów

[X] 200 postów

[X] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Zipmt2 : lvl 87, skile : Aura P , Szarża P , 3 stronne ciecie P , wir miecza P Berek P : ON - (nick: TheLeOn)

krolestwo: Shinso

Gość Mounthains
Opublikowano

bo to FAKE SPÓJRZ NA STRONE .. UBF.PL

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...