Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca sie kupic to konto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.a więc jak w temacie.kolega chce mi sprzedac,po znajomosci konto na metin2.pl. jest to wojownik mental lv63. skile jakie posiada to :Duchowe M9 Silne M9 walnięcie M6 tąpnięcie 10 pkt i 1 pkt w uderzeniu miecza. Cena jaką chce za to konto to 30zł, bez calego eq,a mianowicie jest na nim: koło 50,a nawet wiecej medali smoka,kilka marmurow błogo, a z itemków to:buty +9 na 1lv,buty+0 na 1 lv 1500pż,naszyjnik+3 1500pż,ebony+9,żelak+9 czysty,fms+9 um6% kd woja i powtórki+3. chciałem was zapytac czy sie oplaca,ja sie nie orientuje zbytnio. miałem tez zamiar zamiast calego konta,kupic tylko te itemy ktore na nim sa,oczywiscie za mniejsza cene,i zagrac na nowo od 1lv wojownikiem body,bo nie wiem czy mentalem bedzie mi sie podobala gra.podobno jest powolny,i wogole w grocie ciezko poexpic. co zrobilibyscie na moim miejscu?? z góry dziekuje za pomoc.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

30zł? Stary bierz to konto. Nie oplaca Ci sie robic nowego woja, body zwlaszcza, szczegolnie ze masz tu ladne skille. Eq dorobic takie by mozna bylo grac normalnie nie bedzie mega wyzwaniem, pojedziesz na sohan potluczesz troche rud tak aby zarobic na bron do expa i lecisz na metiny 55 lvl na ktore malo kto lata i tak zarabiasz :)

30 złza to konto to malo, bierz je poki sie nie rozmysli.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

jeżeli nam nie wierzysz wejdź sobie na allegro.pl i sprawdź po ile konta z eq chodzą , Tak naprawdę się opłaca je kupić .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Sam level pewnie warty juz z 20 zeta. + jeszcze te skille + dorzucone eq

Ale jak jeszcze go nie kupiles to rownie dobrze oplaca Ci sie kupic to konto.

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...