Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FISCH BOT pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam problem łowie se dzisiaj jak zwykle na fb aż tu nagle typ pisze że wysłał ticketa i mam bana za fb

I chciałem się dowiedzieć

-Na jaki czas grozi ban za fb?

-Czy gdybym całą kase z tego konta przeżucił na nową z nowym mailem to gm by tamto konto też by zablokował?

Nie jestem pewien czy ten n00b wysłał ticketa ale wole się zabezpieczyć.

Opublikowano

Nie masz obowiązku odpisywać dla każdego nooba w grze, więc nie dostaniesz bana. Jeśli ticket ten został wysłany do supportu to dostaniesz obserwacje od GM'a.

Opublikowano

Nie masz obowiązku odpisywać dla każdego nooba w grze, więc nie dostaniesz bana. Jeśli ticket ten został wysłany do supportu to dostaniesz obserwacje od GM'a.

moglo teZ byc ze tamten gosciu wlaczyl frapsa pisze do ciebie nie odpisujesz oki potem na wolnym jedzie zero reakcji w miedzy czasie lejac ciebie na wolnym nie ubija ty lowisz w piasku i wtedy to jest dowodem ze FB jechales poniewaz w piasku normalnie lowic nie mozna oraz na lanie na wolnym zero reakcji z twej strony.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano (edytowane)

Omnix01 miałes racje był gm jakies 10min temu dobrze że ten fb co mam(nie pamiętam jaka nazwa) drze jape jak jest gm w pobliżu

Wiec wbijam pisze mu siema on costam odpisał i dobrze że zdąrzyłem wył. bota bo skubanie resetnoł mnie i m jeszcze raz się wczytywało jak bym nie wyłączył do fb odrazu po wczytaniu mapki by zażucił wędke.A i jaki cwaniak jak mnie resetnoł to go nie było widac ale fb cały czas darł jape więc połowiłem troche ręcznie i z głowy.

@edit

a i jeszcze jedno pytanie jak mi nic nie pisał o banie to chyba nie będzie tak?

Edytowane przez Yukari1995
Opublikowano

Omnix01 miałes racje był gm jakies 10min temu dobrze że ten fb co mam(nie pamiętam jaka nazwa) drze jape jak jest gm w pobliżu

Wiec wbijam pisze mu siema on costam odpisał i dobrze że zdąrzyłem wył. bota bo skubanie resetnoł mnie i m jeszcze raz się wczytywało jak bym nie wyłączył do fb odrazu po wczytaniu mapki by zażucił wędke.A i jaki cwaniak jak mnie resetnoł to go nie było widac ale fb cały czas darł jape więc połowiłem troche ręcznie i z głowy.

@edit

a i jeszcze jedno pytanie jak mi nic nie pisał o banie to chyba nie będzie tak?

Nie, nie będzie bana :P.

Skoro Cię nie przyłapał na FB to nie zbanuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...