Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Udało mi się rozwiązać problem z brakiem reakcji lunchera po kliknięciu przycisku start, postaram się wam tutaj w najprostszy sposób go opisać :).

Głównym problemem przez, który nie chodzi nam gra jest xtrap, natomiast jego problem jej to, że blokuje go internet exploler 8 Dotyczy to tylko windowsa xp z service pack 3.

Podczas instalacji service pack 3 pobiera on, albo sami pobraliśmy Internet Exploler 8 a co za tym idzie zaczynają się tutaj nasze problemy

1. Sposobem na pozbycie się problemu jest reinstalacja service pack 3 na początku będziemy musieli pobrać jeżeli chcemy mieć z powrotem service pack 3 jego instalke pobieramy ją ja najlepiej z serwisu microsoftu pewne źródło :) Ewentualnie możecie poszukać sami.

To jest ukryta treść, proszę

2. Po pobraniu service packa 3 musimy odinsalować nasz service pack 3 oto kilka sposób jak to zrobić :

3. Po odinstalowaniu naszego service packa 3 musimy odinstalować Internet Exploler 8

Sposób na odinstalowanie

4. Jeżeli wszystko przebiegło zgodnie z planem możemy ponownie zainstalować service packa 3 (Jeżeli ktoś chce zostać przy service pack 2 jego praca tutaj się kończy pobiera Media.pk2 które zapodał nam mofat666 i cieszy się grą)

Media na dwa serwery:

5. Jeżeli jednak ktoś chce zainstalować z powrotem service packa 3 odpala wcześniej pobrany dodatek tj. Service pack 3 i instaluje pamiętajcie żeby po ponownym zainstalowaniu nie instalować Internet Exploler 8.

Mam nadzieje że udało mi się wam pomóc, ja sam wypróbowałem ten sposób i u mnie wszystko śmiga :)

Pozdrawiam

Tut. specjalnie dla MPCforum

Edytowane przez KabatPL
Opublikowano (edytowane)

mi sie nie wydaje ze to jest wina sp3 i systemu win xp . Bardziej był bym za tym, że xtrap prubuje się aktualizować mimo tego że jest to prywatny serwer a nie oficjalny i dlatego takie coś się dzieje. Zauważ KabatPL , że nie tylko osoby na win xp sp3 mają ten problem nie zawsze ale też na win 7 czy to x32 czy x64. Sam w domu mam jeden i drugi system na jednym kompie i w czasie gdzie nie działa na xp to i na win7 tez mi nie chce zatrybić. Powinni wywalić tego xtrapa z tego clienta albo baypass zrobić do niego żeby go całkowicie pomijać przy uruchomieniu lunchera.

Ale + za dobre chęci leci :D

Edytowane przez kbum

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Ja także mam z nim problem "The access to X-Trap patch server is unstable or X-trap update wasn't able to run properly please restart game"

Wie ktoś co należy zrobić żeby można było normalnie wbić na serva i grać?

39434045205580687773.jpg
Opublikowano

Ja także mam z nim problem "The access to X-Trap patch server is unstable or X-trap update wasn't able to run properly please restart game"

Wie ktoś co należy zrobić żeby można było normalnie wbić na serva i grać?

na forum bloody ktoś pisał że zajmują się już tym problemem

Opublikowano

tylko jak to jest oni sie zajmuja na ich forum ^^ ana serwie jest 20 oosb online jak oni niby wbili ?? baypasss co jest na tym forum nie dziala niestety nie da sie ominąć xtrapa zeby sie nie ladowal.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )