Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Overdose

.Energy Monster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Znalazłem campe na QR na Overdose .. Nie widziałem jeszcze tej campy tutaj , więc daje ..

Wchodzimy na taki jak by szczebel i wbijamy na tą taką czarną kamerę

beztytuuwmts.png

zaznaczyłem na ss bo nie widać za bardzo tego ..

I tak to wygląda .. Trzeba uważać bo można łatwo zlecieć

qqs.png

Dlaczego przydatne ? Moim zdaniem dlatego ,ze zombi nas nie dosięgnie .. i można napierda#ać z jakieś giwery w nie /

Jeżeli się przydało , liczę na +

Edytowane przez .Energy Monster

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano (edytowane)

Chlopie nie wiedziales o tym :D? ostatnim razem duzo bylo tematow o tej campie a tak ogolnie juz od roku wiem o niej ;P

Edytowane przez SaintSinners
-Ushio.png
Opublikowano (edytowane)

Po tej "szczeline jeśli zombie sie rozpedzi to cie zgaśi łapą albo jak bedzie na końcówce tej szczeliny i spadnie to w locie moze cie ciachnąć jak ma refleks ^^ Pozatym jeden zombie podsadza 2 i juz ^^ Jak jesteś jeszcze ostatni to zchodzisz owned zostajac tam raczej tez pozatym jestes pod siedliskami min pod tą kamerą jest dziura jesli tam polozysz miny mozesz liczyć na "uszkodzenie swojej postaci" waląc z tamtąd rpg pod siebie tez stracimy hp zle rzucisz nejdem tez ci cos tam zabierze a przy ekwipunku miny law rpg itp nie polecam bo sami sie tam zajedziemy ^ ^ to juz lepiej stanąć na szafeczce na przeciwko.

BTW.Nie łatwo tam wskoczyć mozna sie ześlizgnąć

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No nie wiem jak ty ale mi strzelanie po rogach nie podchodzi ^ ^ jesteś zmuszony strzelać pod siebie jeśli są pod toba ^ ^ Są lepsze campy na overdose ^^ a na kamerke samemu wchodzisz ja zawsze z grupą chodze bo bezpieczniej ^.^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

znany jak cholera... na kazdym QR na tej mapie ktoś tam siedzi. No ale tutów nigdy nie za wiele :P

Edytowane przez Bebson
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...