Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Free transfery z EUW do EUNE i na odwrót (po za pierwszym)

Danielitos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra 1szy transfer jest darmowy :D

A drugi :(

No to czas hackować :D

Czego potrzebujemy:

im więcej adresów ip (nie mieczyki z gry, chodzi o adresy net'u) mamy tym więcej możemy przenosić kont...

Działa to tak ja mam adres IP X i przeniosłem swoje konto z EU NE na EU W

Chcę wrócić i nie chcę płacić za kolejny transfer... Idę do kolegi i loguje się u niego... transfer za free i wróciłem na EU NE

No i chce wrócić za free... jeżeli mamy w zapasie bluconnect'a ery lub bisnes evrywhere (czy jakoś tak) od orange to dzięki temu wbijamy na lola i wybieramy transfer logout , przechodzimy na ruter bo na modemach wyżej wymienionych sobie nie pogramy... no chyba ,że z pingiem 999... log in i powinniśmy być na innym EU

Można przejść do kolegi i u niego to zrobić z racji ,że ma inne internetowe IP.

Pecha mają osoby korzystające z tego samego łącza internetowego ^^

SMACZNE I PROSTE :D

UWAGA JA NIE PONOSZE ODPOWIEDZIALNOŚCI W PRZYPADKU BANÓW ZA TAKOWE TRANSFERY PRZECHODZĄC TAK ROBISZ TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

DODAM , że ta historia to tylko przykład i nie wiem czy działa... ale powinno...

ZAKAZ KOPIOWANIA, WKLEJANIA, WOLNO TYLKO CZYTAĆ PORADNIK BY ME...

jeżeli było to prosze wyrzucić i przepraszam za spam...

Dajcie mi +

Proszę nie komentować jak napisałem ten poradnik :D ważne ,że działa... albo i nie

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Dodam ,że powinno to także działać kiedy podłączymy się do jakiegoś serwera proxxy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiem Ale chodzi mi poprostu ze zaluje zdeka w chuj znajomych stracilem a tutaj przenislo sie 3/4 wiec troche dupa wiec chcialem się dowiedziec czy mozna o_O

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

bardzo przepraszam za odkopanie ale dziala lub dzialalo to wogole?

Dzialalo i dziala.

Teraz musisz poprostu napisac wiadomosc do riotu, ze chcesz sie przeniesc za darmo.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czyli jak to teraz jest? Można w końcu przenosić jakoś raz za darmo? Bo chcę się z kolega na EUW z EUNE przerzucić...

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Czyli jak to teraz jest? Można w końcu przenosić jakoś raz za darmo? Bo chcę się z kolega na EUW z EUNE przerzucić...

Jeżeli twoje konto było zarejestrowane przed podziałem na regiony to miałeś darmowe przejście , a jeżeli dopiero teraz konto założyłeś to nie ma jak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...