Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, staram się zrobić wyszukiwanie poczty na o2, próbowałam na wszystkie sposoby jakie przychodziły mi do głowy, i przeważnie działały.. Naprawdę nic nie mogę zrobić.

1. Pobierając Xpatha - po prostu nic się nie dzieję.

To jest ukryta treść, proszę

2. _FFFormSubmit - zaczyna się ładować poczta, tak jak po naciśnięciu F5

3. _FFClick - nic się nie dzieję.

Funkcja loginu działa, więc wszystko wporządku z FF.au3 itd. problem jest przy naciśnięciu przycisku "Szukaj"

Oto zdjęcie przycisku, który chciałabym nacisnąć za pomocą FF.au3

ssz.png

Jeśli komuś obeznanemu chciałoby się zalogować na pocztę i trochę pokombinować, albo ktoś z miejsca ma pomysł co i jak, to z góry dzięki za pomoc :P

Edit: dodaje kod html

Edytowane przez Gośka919
Opublikowano

Ma być pod Firefoxa??

PS: wyszukiwanie poczty tzn. pokazanie czy przyszlo cos nowego czy odkopanie w wszystkich ktore przyszly jakiegos danego meaila?

Opublikowano (edytowane)

Bardzo by mi zależało by było w Firefoxie, drugie pytanie niezbyt rozumiem, chodzi mi o naciśnięcie przycisku "Szukaj", służy on do wyszukiwania poczty, tekst wpisuje się za pomocą

_FFSetValue($szukane, "mail-filters-simple-query", "id")

Jednak nie mogę nacisnąć "Szukaj"

PS. Chodzi o proste wyszukiwanie nie te zaawansowane, ale to wszystko jedno w sumie. Odkopanie w wszystkich danego maila - o to chodzi :P

Edytowane przez Gośka919
Opublikowano

No i ja nie moge ale czekaj chwile jeszcze :)

Poddaje sie ;p Nie klika wgl, ani xpath ani nic nie pomaga, juz chyba wszystkie wyrazenia dla tego przycisku przeszukalem i nici ;p

PS: jezeli jest opcja zeby pokazal wszystkie meaile na jednej stronie - niech to kliknie a potem zwykle przeszukiwanie ;p

PS2: nie ma , wiec niech wyszuka danego slowa na stronie (ktore chcesz znalezc w tytule), jak nie ma to klika 'nastepne' i na tamtej stronie szuka, jak nie ma to znowu itd.

PS3: wybacz ze nie mam czasu na napisanie gotowca ale idee dalem ;p

Opublikowano (edytowane)

No właśnie ja mam to samo, wszystkie funkcje jakie znam na klikanie próbowałam i nic :/ ciężko cholera, to chyba przez te style CSS, nie mam pojęcia co zrobić, ale dzięki że próbowałeś :P

Edit: Taki sposób nie jest zbyt dobry, bo stron jest dużooo :P

Edytowane przez Gośka919
Opublikowano

Pokombinuje jutro , moze wpadnie jakis pomysl ;)

EDIT: co do pomyslu wyzej za nic nie moge kliknac "nastepne" :P Albo jestem zbyt zmeczony :P

Takie male pytanie: czy _FFClick nie rozpoznaje Xpatha?:P Zawsze mi blad sypie , sorry za offtop ale to nurtujace ;)

• Dodaj nową pozycję...