Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic trwala fryzure?

DawajPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się zapytać jak zrobić trwałą fryzurę chodzi mi oto ,że chciałbym się obciąć na krótko i ,gdy by mi włosy podrosły chciałbym sobie ,aby włosy nie opadały tylko były w górze (nie wiem jak sięto nazywa ;/) Kolega ma trwałą ,że stoją mu włosy powiedział mi ,że myje włosy gorącą wodą.Napiszecie mi jakie znacie sposoby?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

"że stoją mu włosy powiedział mi ,że myje włosy gorącą wodą"

Zastanawiam się czy Twój kolega jest inteligentny :D Z tego co się orientuje można stawiać na żelu i wyglądać jak wyżelowany pedał albo zostać przy naturalnym fryzie co jest 100 razy lepszą opcją =)

Opublikowano

Jeżeli będziesz układał włosy do góry, to po pewnym czasie nawet po umyciu będą tak stały ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Powiem Ci tak. Jeśli koniecznie NIE chcesz mieć żelu na głowie, zawsze po umyciu głowy nie susz ich tylko postaw je sobie do góry w okręślony kształt i pozostaw aż same wyschną. Niby prymitywne, ale jak miałem krótkie włosy, to działało :)

Najlepsze wg mnie byłoby robienie włosów na specjalną gumę bo:

1. Nie ma z tego tyle ciapkania.

2. Nadaje elastyczność.

3. Jest po prostu łatwiejsza w użyciu od żelu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego rodzaju trwałej, żeby włosy stały do góry. Twój kolega ma po prostu taki gatunek włosa i to jaką wodą myje nie ma znaczenia. Jak chcesz żeby Ci włosy stały to po umyciu susz je suszarką "pod włos".

Opublikowano

Możesz robic jak kumpel - kładł kilo żelu, zaczesywał włosy do tyłu, zakładał czepek, czedł spac, wstawał rano, był głowe i nie było siły, żeby "opadła mu grzywka"

Opublikowano

Ja osobiscie uzywam zelu/gumy zeby ulozyc wlosy i lakieru aby je utrwalic.

Najlepszy wedlug mnie lakier dla mezczyzn jest 'Taft Power Strong'

Ma pionowy napis POWER i taka czerwono kropeczke z prawej strony. Ladnie pachnie ;).

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Moim zdaniem kolega mial je postawione na gumie/żelu.

Ja polecam GUMĘ . Żel jest daremny ...

@ Yagami

To, ze ktos postawi sobie wlosy na gumie/zelu nie znaczy, ze jest pedałem... Jesteś żałosny ;).

To tak jakbym powiedział DREDY to BRUDASY !

Kazdy ma fryz taki jaki lubi a tobie gówno do tego ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Dżizas jak można chcieć mieć włosy do góry jak jakiś techno-żelek?

Ja to bym chciał żeby były kurna proste i na czoło opadały a tu dupa... :(

Co do tematu to może troche radykalnie ale zetnij sie prawie na łyso i jak będą rosnąć to co rano zaczesuj do góry po prostu

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Chcesz włosy do góry ? Przetnij kabel i trzymaj jeden koniec w rece a drugi wloz do KONTAKTU.

WAŻNE !!!

Zaznaczam, ze nie ponosze odpowiedzialnosci za skutki poprzez wykonanie takowej instrukcji :D.

@hrabia12

Tfu, jak mozna miec dlugie włosy jak dziewczyna ? To jest GEJOSTWO i TRANSWESTYCI PIERDOLENI. .. < To tylko przykład nawiązujący do "techno-żelka" .

Oo masz loczki ? U dziewczynka :( istne gejostwo. Fajnie ci teraz ? :D

Wiecej tolerancji bo to co piszesz jest żałosne. Każdy lubi fryzure jaką lubi.

jqeuR.png

Opublikowano

Są jeszcze takie urządzenia jak suszarka bądź prostownica. Są też pianki utrwalające, nakładasz na mokre włosy i suszysz przy pomocy grzebienia do góry. ( polecam firmę Taft,pianka, lakier w czarnym opakowaniu, nie pamiętam dokładnej nazwy)

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Do fryzjera idź i powiedz że chcesz fryzure a'la twój kolega lub a'la anime

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Chcesz włosy do góry ? Przetnij kabel i trzymaj jeden koniec w rece a drugi wloz do KONTAKTU.

WAŻNE !!!

Zaznaczam, ze nie ponosze odpowiedzialnosci za skutki poprzez wykonanie takowej instrukcji :D.

@hrabia12

Tfu, jak mozna miec dlugie włosy jak dziewczyna ? To jest GEJOSTWO i TRANSWESTYCI PIERDOLENI. .. < To tylko przykład nawiązujący do "techno-żelka" .

Oo masz loczki ? U dziewczynka :( istne gejostwo. Fajnie ci teraz ? :D

Wiecej tolerancji bo to co piszesz jest żałosne. Każdy lubi fryzure jaką lubi.

Aha...

Czyli jak masz długie włosy to wyglądasz jak dziewczyna a jak krótkie to jak facet?

Ciekawa teoria...

Nie napomne już że "propably" jestes 12 latkiem dla którego szczytem wyrafinowania w kłótni jest wyzwać kontrargumentatora od dziewczyn, gejów i pedałów...

I wybacz ale jak na razie to tylko dopełniasz obraz owego wyglancowanego pedałowatego "techno-żelka" którym bez wątpienia jesteś lub chociaż starasz się taki być.

Jeśli coś masz do mnie to chodź na diss przynajmniej bo w realu nie bije nikogo z IQ poniżej 40...

UP

a'la anime? hmmm... To ja poproszę fryzurę na Son goku ssj5 :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Mój kuzyn też nakłada w hu*a żelu na te włosy i nie za dobrze z tym wygląda.. Ale jak chcesz to nałoż żeł/gume do włosów na głowe (ale tak solidnie) to może będzie jakoś będzie się to trzymało.

Wydaje mi się, że od żelu nie mogą ci stać włosy ale popróbuj :)

cześć.

Opublikowano

Zależy jakie masz włosy. Ja np. mam żel " mocny ". Nie wiadomo jaki żel będzie do twoich włosów pasować.

fochm.png

By me : (

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...