Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę o informację gdzie dropi RoL +1/2 map part wejściówka do fort ruina, chaos key Critical Ring +1/2 i inne przedmioty z których idzie wyżyć.

Za odpowiedzi z góry dziękuję.

Opublikowano

Na googlach cie zbanowali?

Rol musial bym googlowac

Cr jw.

All wejsciowki UG,chaos lamps, all dunegony wgl "przedmioty z ktorych sie da wyzyc" to dungi

Opublikowano

Na googlach cie zbanowali?

Rol musial bym googlowac

Cr jw.

All wejsciowki UG,chaos lamps, all dunegony wgl "przedmioty z ktorych sie da wyzyc" to dungi

Czy ty przypadkiem nie jestes synem Karola Strasburgera?

9j7miy.png
Opublikowano

osinex, to się wysiliłeś

RoL'e +1 i +2 dropią na chaos arenach +2 bodajże od 2lv albo 3lv chaos areny, a pozatym +1 dropi także czasem z moobków w BI/GD/DS i chyba w PL czasem ale rzadziej (szansa na to bardzo mała, ale jest :] )

...gdzie dropi...map part w PL na silniejszych moobkach, FR, UG wejściówka do fort ruina jak map part , chaos key to może dropnąc z kazdego mooba, ale zależnie od lv mooba dropi określony lv klucza Critical Ring +1/2 to samo co wyżej z RoL'ami i inne przedmioty z których idzie wyżyć jeśli podałbyś konkretne przedmioty to byłoby łatwiej, ale dobre itemy "z których idzie wyżyć" można dropnąć na różnych dungach

Opublikowano

@up

Nie chce spamowac i offtopowac.. Ale chce odpowiedziec.

Staralem sie pomoc na tyle ile moglem bez czerpania wiedzy na innych stronach. Oprócz mojej uwagi o googlach, (ktora uwazam za zasluzona) Moja wypowiedz byla kulturalna i nawet troche pomocna.. A koles mi wyjezdza z jakimis tekstami.. No kurde Dlaczego nie sa karane topici ktorych rozwiazanie mozna znalezc poprzez wpisanie podobnej do posta tresci w wyszukiwarke.. EHh..

xxx

Opublikowano

No to przecie powiedzialem co chcialem i odpowiedzialem na pytanie w temacie.. A on wyskakuje z czyms do mnie no.. I to mnie sie upomina 0.o

"Rol musial bym googlowac

Cr jw.

All wejsciowki UG,chaos lamps, all dunegony wgl "przedmioty z ktorych sie da wyzyc" to dungi "

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...