Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]O co chodzi GM pomocy ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam łowiłem sobie na 4 konta i nagle napisał do mnie gm zapytał sie jak mi idzie a ja odpowiedziałem ze dobrze on odpisał a wiesz co teraz sie stanie ja odpowiedziałem co on powiedział ze dostane bana za fishbota a ja na to że nie mam fishbota i lowie sam i teraz niby mogę sie odwołać bo sytuacja była wyjątkowa macie rozmowe ja nie wiem o co temu GM chodzi...

To dostałem w odwołaniu

1. GM

Proszę dokładnie opisać co działo się podczas obecności GM'a (GM'ów) koło Pana postaci. Dodam tylko że były to tak dziwne i charakterystyczne oraz mało spotykane sytuacje że nie mogły pozostać niezauważone. Jest to jedyna możliwość by udowodnił Pan swoją niewinność. Jednocześnie dodam że Team jest w posiadaniu dowodów na podstawie których blokada została nałożona prawidłowo.

2.JA

Prosze pani jak mam na pulpicie otwarte 4 metiny widze tylko postać z wędką i ekwipunek ktory mam otwarty niech sobie pani otworzy 4 metiny na raz i zobaczy pani ile mozna ZOBACZYĆ ale jak pani napisała od razu odpisałem.

3.GM

Jedynie opis procedury pozwoli udowodnić Pana niewinność. Skoro tak Pan "zawalił" ekran jak Pan widział że postać łowi i .... dodam że na 4 kontach. Brak opisu procedury będzie dowodem na prawidłowość blokady.

4.JA

prosze pani łowilem sobie od 19 postaciami mam kiepski internet bo tylko 50kb/s dlatego oddaliłem sie od ludzi i poszedłem szukać jakiegoś odludzia w ktorym będe mógł łowić bez lagów znalazłem je na wysepce łowiłem sobie spokojnie aż nagle logało mi konta po kolei nie wiedziałem co sie dzieje logło mi 3 konta jedno zostało i napisał do mnie gm.

5.JA

A jesli pani chodzi i wyrzucanie ryb od razu wyrzucałem drobne ryby na ziemie i przechodziłem dalej na inne postacie może sie to pani zdać nieprawdopodobne ale można dojść do wprawy po jakimś czasie.

6.GM

Nadal nie otrzymałem opisu procedury. Tym samym odwołanie odrzucam.

Ludzie o jaką procedure mu chodzi czy ktoś ma jakiś pomysł kurcze bardzo was proszę o pomoc ;/

Opublikowano (edytowane)

Do mnie podszedł na marmurku wilka i później o to pytał w odwołaniu.. Może u Ciebie też tak było

Musisz wytłumaczyć im to:

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez omnix01
Opublikowano

Heh już po dupie co ci odjebało żeby tak robić? Szkoda że nie grasz na Candi ;D

Ja waliłem na bocie a GM pyta się czy dobrze biorą ;D

ja mówię ze tak a on że trochę daleko od wody bo łowiłem na skałach ;D

ja mówię no trochę a on no to powodzenia i nie dostałem bana a kolega uciekał od niego 12 minut i za to dostał bana...

By ci odpuścili ale przejebałeś i jesteś parezą teraz nic nie zdziałasz a wiesz czemu blokował ci konta oprócz 1?

Miałeś je obok siebie czy oddalone jeżeli tak wziął te konta za różne dlatego ta blokada a o kontach możesz już pomarzyć bo gm nie chętnie zdejmuje bany. ALE! MOŻESZ PROSIĆ O OSTRZEŻENIE TO OD NIEDAWNA WESZŁO OCZYWIŚCIE W DZIWNYCH SYTUACJACH ALE JAK TO ZROBISZ BĘDZIESZ MUSIAŁ SIĘ PRZYZNAĆ!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Musisz opisać w tym tickecie co GM robił gdy stał koło Ciebie.

Np. Koło mnie kiedyś zamienił się w marmur tysięcznego wojownika :)

Raczej nie masz szans na odbanowanie.

matrixz jakie ostrzeżenie? o_O nigdy o takim czymś nie słyszałem.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

na candi jak gral [gm]cos na e nie pamietam to dawal ostrzezenia ja cislem 72 w v2 na em2 i full haxy dmg itp ale to dawno napisal do mnie :

gm witam

ja po okolo 30 min o siemka xD

gm milo ze jestes :)

ja :D

gm troche pozno

ja na co??

gm oj ty juz wiesz dobrze na co milej gry zycze

ja dzieki xD

i nie dostalem bana :D nawet na 1 dzien

Opublikowano

ja gram na onyksie i była taka sytuacja. gm : witam jak biora ? ja : siemka. no nawet. gm :dlaczego na bocie ? wiesz, ze za to jest kara ;/ ? ja : no wiem ale co poradzić konto okradli a "administracja nie odpowiada blablabla" gm : no racja. nikomu nie powiem ale na następny raz uważaj. papa . ja: no hej ;) dzięki wielkie za wyrozumialość.

Combat 18.

Opublikowano

wpadles bo jesli mu napisles ze na 4 kontach siedzisz i lowisz to jest nie realne by na raz lowic na 4 leganie poniewaz z 3 sekundy od wedki mienly i z 3 konta maks bys ogarnal ale nie 4 wiec sam wpadles....

Zbieram plusy!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...