Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Terraria Siec hamachi: Terraria huhu Moje ip 5.129.155.55 Jeśli będzie więcej graczy na serwerze zrobię drugą sieć. Na serwerze nie czarujemy jest miła atmosfera.Regualmin serwera nie niszcz kogoś budowli. Na początku gdy wejdziecie na serwer powiniscie iść w lewo w lewo w lewo cały czas w lewo potem dojedziecie do chatki zatrzymacie sie w niej i potem ona będzie powiększana i zmieszczę tam każdego gracza nie budujcie budowli bez mojej zgody. WCHODZCIE NA SERWER JEST ONLINE ŻYCZĘ MIŁEJ GRY. Informacje o mnie dostaniecie na serwerze. Aha i jeszcze jedno jeśli wejdzie ktoś na serwer i ten ktoś będzie umiał krecić to może nakręcimy lets play terrari. Serwer nie jest 7/24 online jeśli jest to jest jeśli nie to nie. Moje gg 34968975. Proszę aby każda osoba która wejdzie na serwer niech będzie miała mikrofon jeśli ktoś nie będzie miał to nie wyrzuce go ale będzie mu się gorzej grało.

Serwer Terraria Siec hamachi: Terraria huhu Moje ip 5.129.155.55 Jeśli będzie więcej graczy na serwerze zrobię drugą sieć. Na serwerze nie czarujemy jest miła atmosfera.Regualmin serwera nie niszcz kogoś budowli. Na początku gdy wejdziecie na serwer powiniscie iść w lewo w lewo w lewo cały czas w lewo potem dojedziecie do chatki zatrzymacie sie w niej i potem ona będzie powiększana i zmieszczę tam każdego gracza nie budujcie budowli bez mojej zgody. WCHODZCIE NA SERWER JEST ONLINE ŻYCZĘ MIŁEJ GRY. Informacje o mnie dostaniecie na serwerze. Aha i jeszcze jedno jeśli wejdzie ktoś na serwer i ten ktoś będzie umiał krecić to może nakręcimy lets play terrari. Serwer nie jest 7/24 online jeśli jest to jest jeśli nie to nie. Moje gg 34968975. Proszę aby każda osoba która wejdzie na serwer niech będzie miała mikrofon jeśli ktoś nie będzie miał to nie wyrzuce go ale będzie mu się gorzej grało.

A przepraszam zapomniałem ten kto wejdzie na serwer pierwszy prosze niech mi poda link do najnowszej terrari bo ja mam stara a tak to nie chce mi się trochę szukać.

Opublikowano

Kolego, wzór jest niezbędny:

To jest ukryta treść, proszę

Report, aby zamknęli ten temat, a następny zrób według wzoru.

top@

Zakaz rozpowszechniania piractwa. Także nikt Ci nie poda wersji Terrari.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...