Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KontaGier

PanHarnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda ?

Na kontagier , są tak zwane ,,lewe,, gift cody do minecrafta

i tam jest napisane : ''Polecają nas CRAFT SITE''

To prawda ?

x

Opublikowano

Na kontagier kupisz i to sprawnie oraz bezpiecznie, na dodatek w razie problemów wymieniają na nowy, działający giftcode...

Opublikowano

ja bym wolal na allegro kupic bo mozna wzrot kasy jak cos nie wypali

ja bym wolal na allegro kupic bo mozna wzrot kasy jak cos nie wypali

moje bity elo

Opublikowano

Wzrot? A nie zwrot przypadkiem :D

Kontagier jest pewnie i zawsze są przygotowanie w razie trudności dać 2 kod.

zwykła literówka -.- a ty juz szukasz sensacji -.-

moje bity elo

Opublikowano

Kontadogier to dobra strona, ale z tego co wiem to mają nielegalne, kradzione kody do MC.

Dlatego mają najtaniej

Nie raczę tam kupować.

ja osobiście tam kupiłem i teraz możliwe ze odbiorą mi premium :/

Opublikowano

Tez zastanawialem sie gdzie kupic premium, na wielu forach wyczytalem ze maja kradzione gifty, ktore z czasem wygasna, wiec lepiej dolozyc te 15-20zl i kupic na oficjalnej stronie =)

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

zwykła literówka -.- a ty juz szukasz sensacji -.-

Tak samo jak tv na Kaczyńskiego :)

Każdą głupotę wykorzystują.

Co do tematu.

Jak kupiłem na razie działa. Chociaż zobaczymy jak długo

Opublikowano

Polecam kontagier.pl sam tam kupowałem nie tylko MineCrafta i wszystkie działają ,a co do allegro to nigdy nie ma pewności . Serdecznie zapraszam do kupna bo warto :)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Polecam kontagier.pl sam tam kupowałem nie tylko MineCrafta i wszystkie działają ,a co do allegro to nigdy nie ma pewności . Serdecznie zapraszam do kupna bo warto :)

Wiesz, ze teraz możesz stracić premium? ...

Ja bym nie polecał.

Opublikowano

Ja bym nie polecał.

A kto pisze ze to dla mnie był Minecraft no dobra ciesz się :F

Kupisz sobie na allegro a za 3 miesiące dzień dobry nie masz premium i dupa a na kontagier.pl zawsze ci wymienią na nowy .

Wszystko zależy jakie masz podejście do zakupów , ewentualnie możesz zakupić sobie na minecraft.net

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ja bym nie polecał.

Tak rodzą się plotki... Straciłeś premium MC, po tym jak kupiłeś na kontagier gift-code? Jak nie to zamilcz i nie roznoś plotek, nigdzie nie spotkałem się jeszcze z tym, że komuś zabrali premium za to, że Komtagier ma kradzione gift-code.

A teraz bardzo bym prosił wszystkich, aby się nie wypowiadali na kradzione Gift-code z Konta-gier i z tego powodu mieli by konta premium zabierać. No chyba że ktoś już tego doświadczył i ma dowód na to że ów zdarzenie się na prawdę stało, a nie coś w stylu "A co mi tam szkodzi, napisze coś takiego, żeby tylko coś się działo, może uda się uzyskać za darmo Gift-code" albo jeszcze inne bardziej urozmaicone pomysły. Ja osobiście znam bardzo dużo ludzi, którzy kupowali dość dawno temu na kontagier.pl Giftcode i żadnemu jeszcze nie odebrano jakiegokolwiek premium. Jak na razie nie przejmować się wypowiedziami typu "komtagier mają kradzione gifcode, nie kupujcie bo odbiorą wam premium" bo to jest totalna bujda i wymysł przez osoby trzecie.

149208901.png

Opublikowano

Kontagier.pl to jeden z nielicznych sklepów gdzie są giff kody do mc i dają ci na niego gwarancję , zawsze możesz poprosić ich o skan albo potwierdzenie kupna a oni przeważnie dostarczają takie coś na e-maila . Nie ma co się bać i kupować bo warto :).

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Są dobre i nie mam nic więcej do powiedzenia ;p .

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Mam od nich keya 100% sprawny. Serwis godny zaufania polecam w 100%.

Mój kanał na YouTube

http://www.youtube.com/user/skora120?feature=mhee

Mój komputer:

Procesor: AMD Phenon II X4 965 3,4GH X 4

Ram: 8GB

Karta Graficzna: GeForce GTX 460 1GB

Twardziel: 1T

Opublikowano

Bardzo miły support, mam już key od 3/4 miesięcy i 0 problemów, najpierw mi nie działał to napisałem do administracji, po 5min mi odpisali i okazało się że się o jedną literkę w kodzie pomylili, i rozwiązaliśmy problem :)

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Oni nie mają kradzionych giftów bo było by dużo negatywnych komentarzy że ludzie strracili premium itp a takich brak wg. mnie oni kupują hurtowo i im taniej wychodzi ;]

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Polecam ja kupilem dosc ze tanio. Ale po 3 dniach mi nie dzialal, ale jak do nich napisalem dostalem wciagu 5min odpowiedz abym podal im moj giftcod. Po podaniu nowy dostalem po 30 min. Dla mnie to krotko :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Stary kotlet ale napiszę by uprzedzić wszystkich którzy zamierzają kupować na tej stronie.

Oczywiśnie otrzymałem działający gift a jakże ale trwało to zaledwie miesiąc po czym utraciłem dostęp do gry, pozostało jedynie konto na stronie minecraft na którym mogę kupić ponownie gre.

Mijają kolejne dni a odzewu ze strony kontagier brak.

Radze uważać na zakupy tam to raz a dwa, wcale nie mają tak tanich kodów. Bardziej opłaca się zakupić na oficjalnej stronie minecraft i przynajmniej mamy pewność i gwarancje że ktoś czegoś nie kobinował za naszymi plecami. I ich śmieszny komentarz w dzale FAQ że zwroty są możliwe jedynie w nielicznych przypadkach.

Nikomu nie rzyczę podobnych doświadczeń. I niech wasze konta zakupione tam nie zostaną nigdy zabkolowane, tego rzyczę tym którzy zaryzykowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...