Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zmienic zolte napisy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie

Dzis pokarze wam jak zmienic te Zolte napisy ktore sa przy Logo Minecraft.

A wiec zaczynamy!:

1. Wciskamy Start (ten przycisk pomiedzy Ctrl a Alt) i "R" na raz.

2. Potem pokarze nam sie okienko w lewym dolnym rogu i wpisujemy tam %appdata%

3. Wchodzimy do folderu .minecraft -> Bin -> i PPM(Prawy Przycisk Myszy) na plik Mineraft.jar i wybieramy "Otworz za pomoca Winrar (jesli nie macie to sciagnijcie)

4. Poszukajcie tam folderu "title" i w nim jest plik o nazwie "splashes.txt" otwieramy go domyslnie Notatnikiem i tam wpisujemy swoje teksty ktore bysmy chcieli miec w Minecraft.

5. Zapisujemy, w WinRar pojawi sie okienko czy chcesz to tam zostac (czy cos tam, nie czytalem xD) klikamy YES i zamykamy wszystko!

6. Cieszymy sie napisami!!! :D

Tak to potem wyglada: AZWnL.png

Zbieram + jak cos :D

I 5 tez nie pogardze ;D

Edytowane przez RaZzoRy

userbar2.jpg

koxm.png

mca.png

Opublikowano

A ja mam taką ciekawostkę :

Wiecie że codziennie jest Update Minecrafta ? Codziennie te napisu się zmieniają i dodają się nowe :> Tzn jak włączamy MC to mamy taki BARDZO krótki Updating :) Przyjrzyjcie się dobrze :>

r718w5.png

Opublikowano

Niech autor doda do 1 postu cytat 1 postu pod tematem, a tak tutek dla mnie w ogóle nie przydatny, widziałem to gdzieś.. ale zapewne to tylko moje zdanie. Za same udostępnienie, plusik. :D

Opublikowano

3. Wchodzimy do folderu .minecraft -> Bin -> i PPM(Prawy Przycisk Myszy) i wybieramy "Otworz za pomoca Winrar (jesli nie macie to sciagnijcie)

Zrobiłem takie cos tylko zastanawiam sie któryżto plik wybrac.. No chyba że to folder trzeba win rarem otworzyc.. Nie dosc ze tych tutów widziałem juz ze 4 jak nie wiecej to ten jest nawet niedokładnie napisany...

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...