Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Frsro

dupczybieda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam nowy Privat server na bazie plików Vsro który tak jak reszta nowych serverów , ruszy już nie bawem.

Odrazu zaznaczam żeby nie sugerować się nazwą bo z tego co GM piszę jest to Server dla wszystkich, ale przeważnie będą tam grali ludzie z Francji.

Strona jest w budowie więc , download i register będzie zapewne później.

A teraz trochę Informacji na temat Servera:

EXP rate : 15x

SP rate : 25x

Drop rate : 10-15x

-Mogą jeszcze ulec zmianie, ponieważ na forum ciągle prowadzone są Ankiety i ludzie wypowiadają się iż chcą by Rate był nieco wiekszy

Eventy : Unique Monsters, Hide&Seek, Catch Me If You Can, [Avatars - Silks - Status]

Ilość miejsc na serverze : 1000

Cap : 110

CTF : TAK

Arena Battle : TAK

Fortress War : TAK

Multi-account : 2 konta z takim samym IP

Silks : TAK

Races : European / Chinese

Skills Chinese : 100%

Skills Europe : 100%

Stability : 97%

Exchange : TAK

Stall : TAK

Stall Network : TAK

Quest : TAK

Party : TAK

Party Match : TAK

Mapy : European / Chinese / Alexandria

Caves : TAK

OTWARCIE SERVERA w TYM TYGODNIU

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Jedyna konkurencja dla naszego serwera ;)

Serwer prowadzony przez wspaniałych ludzi,Jumalautę i Cybernatusa[jest też w naszym teamie ^^].

30966668.png

Opublikowano

ta sama osoba w 2 teamach :D hyh cos interesujacego widać macie do tej osoby ogromne zaufanie

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

ta sama osoba w 2 teamach :D hyh cos interesujacego widać macie do tej osoby ogromne zaufanie

Zaiste,rzekłbym ;D

Cybernatus to po prostu człowiek dusza,drugiego takiego nie ma szans znaleźć ^^

30966668.png

Opublikowano

Fajny drop, i mam nadzieje ze alexandria niebedzie zbugowana jak na bsro. Maly exp, powiedzialbym nawet za maly jesli jest ogranicznik czasu expa :/

Opublikowano
Ilość miejsc na serverze : 1000

Na razie sobie daruję ^^

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ja niewiem sam gdzie bede grał :D a moze na Isro powróce bo mam 120 lv lWizz/cler FF :) ale nie wiem zobacze :)

Hahahaha masz 120 na isro hahahah xD Jaki masz nick ? Na jakim serwerze grasz ? w jakiej guild jesteś hymmm ? Bajkopisarzu xD

zbyt duża sygna

Opublikowano

Hahahaha masz 120 na isro hahahah xD Jaki masz nick ? Na jakim serwerze grasz ? w jakiej guild jesteś hymmm ? Bajkopisarzu xD

@UP

Po 1 Mam

Po 2 Nie musze Ci podawać nicku :)

Po 3 Co ci Do TEGO !!!?

Po 4 Po cholere nabijasz posty :)

a Po 5 do twojej świadomości kupiłem Postać na Allegro :)

i Po 6 Nie interesuj się I nie nazywaj mnie Bajkopisarzem przychlaście :)

Konto oddane !!

Opublikowano

Hhahaa nie masz takiej postaci bo na allegro nie było jeszcze konta z 120 lvl ISRO ;) i jesteś w dupie - sprawdzam codziennie ;)

Gdybys mial taka postac zapewne chcialbys sie pochwalić tak jak zrobiłeś to post wyżej i podałbyś nick który nie istnieje. Zawsze znajdą się tacy jak Ty :D Napisać akurat możesz wszystko tylko czy każdy Ci uwierzy xD BAJKOPISARZ !! muahahahaha

ZATKAŁO CIE MINI MINI MÓJ hahahahahaha. Wyszło, że pierdolisz tyle ile sie da, a tak na prawde nie masz nic oprucz kompa i neta no chyba, że na kompa chodzisz do Kafjeki internetowej muahahaha.

Zgaszony ..

zbyt duża sygna

Opublikowano

Hhahaa nie masz takiej postaci bo na allegro nie było jeszcze konta z 120 lvl ISRO ;) i jesteś w dupie - sprawdzam codziennie ;)

Gdybys mial taka postac zapewne chcialbys sie pochwalić tak jak zrobiłeś to post wyżej i podałbyś nick który nie istnieje. Zawsze znajdą się tacy jak Ty :D Napisać akurat możesz wszystko tylko czy każdy Ci uwierzy xD BAJKOPISARZ !! muahahahaha

@UP

Pwiem Ci tak jasne sprawdzałeś hahaha pizda nie sprawdzałeś bo jesteś kurwa ślepy :)

i powiedz mi po co miałbym się chwalic noobie ?

Konto oddane !!

Opublikowano

@UP

Pwiem Ci tak jasne sprawdzałeś hahaha pizda nie sprawdzałeś bo jesteś kurwa ślepy :)

i powiedz mi po co miałbym się chwalic noobie ?

Sprawdzam codziennie.

Jeszcze nikt nie wystawił konta z 120 lvl FF <lol>. ( Tobie się akurat udało) xD

Wystarczy wpisać w google.pl takie hasło jak np. Allegro Silkroad 120 lvl i nie ma ani nie było czegoś takiego i po raz kolejny się ośmieszasz muahahaha.

Nicku dalej nie masz, to potwierdza moje zdanie, że BAJKOPISARZ jesteś hahaha.

2:0 dla mnie. ;)

Nie wiem po co mi te minusy dajesz xD

zbyt duża sygna

Opublikowano

dokładnie. chcecie się pobluzgać to na priv... to jest temat o FRsro wiec...? o co kaman

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Osobiście uważam, że raty są w porządku.

Wiemy, że sp idzie dosyć ciężko w Silkroadzie, dlatego x25 sp i x15 exp jest spoko.

Ale sloty 1k. Nie chcemy powtórki z Bloody. Także jeżeli by udało im się zmienić na więcej na pewno by się coś wskurało.

Opublikowano

open ma być w tym tygodniu , nie wiadomo jeszcze dokłądnej daty. ale jak będzie to sie dowiem i napiszę :) spokojnie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Od kiedy podjebali te pliki vSro, co tydzień nowy serwer na wersji 1.188 ... ale jest w czym wybierać :)

To właśnie dobrze przynajmniej ja tak uważam,jest większy wybór serwerów tym lepiej cool.gif

random.jpg

Opublikowano

Zależy ile będzie slotów na serwerach jeśli będzie 1k tak jak na bsro to niestety faktycznie serwery będą zapełnione,lecz jeśli sloty będą po 2,5k-3k slotów to nie powinno być problemu z wbijaniem na serwery.

random.jpg

Opublikowano
ale kaz\dy bd full i problem z wbiciem

właśnie nie powinno być problemów z wbicie ponieważ większość się rozejdzie po serverach a nie wszyscy na 1nym bedą siedzieć. :) takie moje zdanie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...