Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Al-Kaida planuje zamach! Znów na 11 września!

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bin-laden-7b815a36360381f1c0c43ca50cadd4bf80701a82.jpg

Groźba zamachu terrorystycznego z użyciem małego samolotu postawiła na nogi służby w Stanach Zjednoczonych. Według FBI, Al-Kaida może wykorzystać prywatną maszynę do przeprowadzenia ataku w dziesiątą rocznicą zamachów z 11 września.

0000XUITM61LWUJ6-C102.jpg

FBI wydało już specjalne ostrzeżenie. Nieoficjalnie wiadomo, że rozpoczęła się kontrola małych lotnisk. Analizowane są dane wywiadowcze.

Terroryści mieliby przeprowadzić zamach z użyciem samolotu wypełnionego materiałami wybuchowymi.

Przedstawiciele policji w Nowym Jorku twierdzą, że trzeba być ostrożnym, ale nie ma powodów do paniki. Wzmocniono jednak ochronę najważniejszych obiektów.

W Strefie Zero 11 września będzie blisko 700 funkcjonariuszy policji. Ilu tajnych oficerów? Tego nie wiadomo. W niedzielę podniesiony zostanie alarm antyterrorystyczny w całych Stanach Zjednoczonych

Źródło: rmf24.pl

Dodam, że moja sygnatura i avatar nie ma żadnego powiązania z tym. Została zrobiona wcześniej.

Jak myślicie, czy to kolejny FAKE?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Czy to fake hmmm...Pomyśle powiem ci 12 wrzesnia ok? :>

Próbujesz być śmieszny ?

@Top

Chuj z tego będzie

Opublikowano

Wydaje mi się że fake. ^ ^

tak jak up@ Chuy z tego będzie.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Amerykanie są przygotowani na takie "ekscesy", jak na 4 lipca. 11 września cała policja z Ameryki będzie na nogach 25h na dobe i wątpie, by coś się wydarzyło

Opublikowano

Nie jestem dobry z historii ale co Al-Kalida ma do Ameryki, że ciągle robią na nich zamachy?

I zgadzam się z wypowiedzią KissuShite, xXAsparteXx i Dresiak.

obraz24.png

Opublikowano

Temat godny dzialu metin2...

Jak pierdolną to trudno a tych 700 funkcjonariuszy co niby zrobi jak pierdolnie w nich bomba ? Szkoda ludzi tylko.

Opublikowano
ale co Al-Kalida ma do Ameryki

Za wpieprzanie się do Afganistanu/Iraku itd. Wciskanie demokracji na siłę itp. Chociaż to nie jest aż tak złe, bo bez takich interwencji powybijali by się tam sami, a wojny mogły by przejść na inne rejony.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Rozwala mnie brak wiedzy osob dyskutujacych tutaj nt. sytuacji 11/09/2001 :). Ten zamach nie był dokonany przez al-kaide ;). Ten zamach byl swietnie obmyslonym planem tajnych sluzb USA po to by uzyskac dowody na terroryzm :). No i wpierdolic sie do krajow posiadajacych naturlalne bogactwa . Nie widzicie tego kurwa ?

AFGANISTAN - 3BLN DOLARÓW - tyle są warte tamte bogactwa naturalne.

http://gornictwo.wnp.pl/bogactwa-naturalne-afganistanu-warte-3-biliony-dolarow,112735_1_0_0.html

IRAK - ROPA NAFTOWA i GAZ ZIEMNY

http://lajt.onet.pl/encyklopedia/77547,75292,haslo_detal.html

LIBIA - ROPA NAFTOWA (już zaczęli się dzielić łupem)

jqeuR.png

Opublikowano

wiecie co by sie wtedy stalo?

dolar 6.00 zł

raczej nie ;/

Lol kurwa jaki z ciebie lipny ekonomista. ... Wez sie doucz ekonomii a potem sie wypowiadaj ... Nie zabłysnąłeś tym postem -.-.

Przed rokiem 2000 dolar chodził po 4 zł . Po 2000 dolar spadał . Po zamachu terrorystycznym dolar spadł z 4 zl a nie wzrósł ...

Obecnie kosztuje niecale 3 zł .

Jakby doszło do zamachu to znów by spadł a nie wzrósł.

Waluta wzrasta dopiero wtedy gdy kraj ma duzy eksport i wytwarza duzo towarow i dobr materialnych. USA raczej marnuja miliardy na wojny i oddłużanie zadluzonych bankow w USA m.in grupe AIG.

Tfu , jestem informatykiem , ale pojecie o ekonomii mam dosc spore i wkurwiaja mnie takie gimbusy co zabieraja glos w sprawach , o ktorych pojecia nie maja.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...