Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondSro

kamil_ksp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja daje info:

Server: Diamond (Slots: 2000).

Server status: Ready

Exp rate: 30

Party exp rate: 32

Sp rate: 32

Gold rate: 10

Drop rate: 5

Alchemy rate: 2

Server: Liquid (Slots 2000).

Server Status: To be opened

Exp rate: 40

Party exp rate: 42

Sp rate: 42

Gold rate: 15

Drop rate: 10

Server: Lynx (Slots 2000).

Server Status: To be opened

Exp rate: 50

Party Exp Rate: 52

Sp rate: 52

Gold rate: 20

Drop rate: 15

Bym zapomniał ^^

http://diamond.xcoding.net/

Opublikowano

najnowsze info z elipvpers

the server will open tomorow

TeamSrevolution Xsense

So i just talked to the hosting company my server will be ready tomorrow So diamond launch will be tomorrow Greetings.

5 minutes ago

oraz ich irc kanal

http://qchat.rizon.net/?channels=Xcoding&uio=d4

teraz czekamy na info o DWo - tez jutro ??:D

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Tak, ale chciałbym dostać info czy ruszają wszystkie serwery czy tylko pierw 1.

Bo ja tylko 1 to polecam Wam poczekać na drugi z kolei czyli x42. Bo wszyscy rzucą się od razu na ten pierwszy.

Opublikowano

tak ta sam wersja . DWo Bsro Diamond Istambul to wszystko te same pliki są i ta sama wersja.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

aha. dzięki. i jeszcze jedno ;D wiadomo kiedy będzie on rejestracja i download ? a i żeby nie było że spamuje;) poprostu żadko siedzę na różnych forach i dlatego pisze post pod postem ;D

Opublikowano

wedlug wszystkich informacjo ktore pojawily sie na forum tym i innych serwery powinny byc dzisiaj otwarte ale jak do tej pory dzisiaj zadnej informacji nie mamy

Opublikowano

z tego co widzę clienta można już pobrać.. uczynił ktoś takie kroki ? :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

jasne :) ja już pobrałem . REG jes OFF więc dzisiaj już dupa bedzie , może jutro otworzą , prawdopodobnie otworzą razem z DWorld.. ale mam dylemat czy tu czy tam. DWsro jest bardziiej dopracowane.

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Dokładnie.

Jeżeli wyjdzie DW i Diamond to jasne, że idę na DW.

Dlaczego?

Wystarczy zobaczyć na organizację i kroki jakie się podejmuje. Clienta już pobrałem, ale serwery off są, a po drugie reg off także.. I strona odstrasza mnie, żadnego forum nic... także.

Blood serwera już nie komentuje bo nie ma co.

Opublikowano

jasne :) ja już pobrałem . REG jes OFF więc dzisiaj już dupa bedzie , może jutro otworzą , prawdopodobnie otworzą razem z DWorld.. ale mam dylemat czy tu czy tam. DWsro jest bardziiej dopracowane.

Mówisz ze dw jest bardziej dopracowane, bo zobaczyłeś 2 filmiki :) ? Jak dla mnie to Xsense jest dużo bardziej ogarnięty od tych z dw :)

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

dokładnie Xsense to chyba jedyna osoba posiadająca pliki vsro która dokładnie wie co z nimi robić.

Opublikowano

OOO widzę, że ludzie piszą ze jest strona a reg off ;d na DW nie macie strony ani clienta więc nie wiem czy dobrze porównujecie ;f. Jak DW ruszy ze strona itp to wtedy się wypowiadajcie, skąd wiecie ze będzie jakaś pro elo ;f?

Pozdrawiam Nutek ;D

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

Gratulacje dla osób, które wybierają się na DWSro. To chyba nie wiecie, że head gm-em jest turek o nicku kingli(kidli) jest on jednym z najbardziej skorumpowanych graczy sro jak i jednym z większych scammerow. Powodzenia.

Opublikowano

Na ircu na ich chacie z ich strony piszą ze wlasnie dostali maszyne od providera i kodują pliki na serwerze juz. Client juz jest to fakt tronka tez troche lepsza niz byla ^^ o regu niby pisze ze za kilka godzin bedzie on dla wszystkich.

"

Date: 07/09/11 [ Refreshing... ]

So as you all know, i am waiting for the host to send me my correct password.

Anyways, meanwhile i thought while waiting this morning ill just grab one of my old designs.

And make diamond look a bit better :)

So here's the design, i will make a nice full portal later, consider this to be a temporary design :).

In about a hour from now the hosting company will open :)

And will see my spam as well as the conversation i had yesterday with the american side of the company.

So they can't avoid to help me ;)

I guess yesterday didnt really help that much i guess dewey the support sales man, was just all talk but no do.

But atleast i tried :)

In short in a few little hours the server will open for everyone :)

Greetings to all,

Xsense.

"

kolejne info

[09:13] <~Xsense|InstallingServer> Update: Mssql server + management system installed. Upload of files almost done

Czy ktoś wie co znaczy wogóle to alchemy rate : 2 ?? - normlanie na kazdym z dotychczasowych serwerow jak pamietam alchemia byla x1 a ty bedzie x2 czy jak ?

jak ktos jeszzc enie ma calego klienta to prosze oto media z Diamondsro

http://www.uploadhere.com/6FZUB7SNZY

Opublikowano

ja tez kompletnie nie rozumiem osob ktore pisza jaki to świetny i wspaniały jest server DWO.

Nie macie Strony, nie macie clienta nie macie nic. Zobaczyliście kilka filmików i tak was omamili nimi ze nic pozatym nie widzicie. Równie dobrze takie filmiki mozna by nagrac na jakimś emulatorze i pwenie nawet byście się nie zorietowali.

Jedyne info na jakim się opieracie to to co napisał wam tu Iorveth.

A komentarze typu: "DWO ma super Team", "DWo jest lepiej dopracowane", "DWO stoi na zajebistym hoście" zostawcie na póżniej , naprawde. Jak server ruszy to się okaże który jest lapszy tak na prawde.

Ale co do jednego nie mam watpliwoście wszystkie servery stawiane są po to by robić Kase. nie będzie z nich zysku to nie będzie i serverów. Proste.

Opublikowano

Ale co do jednego nie mam watpliwoście wszystkie servery stawiane są po to by robić Kase. nie będzie z nich zysku to nie będzie i serverów. Proste.

No niestety ale taka jest prawda Silk to nie to samo co Mu-online ( jak ktos pamieta ) gra sobie chodzi na jakim badz sprzecie mozna tak powiedziec, a co do silka to juz niestety ale trzeba miec troche grubszej gotowki aby wykupic dobry dedykowany serwer z poteznym laczem. Takze nic dziwnego z ejak ktos wladuje w takie przedwsieziecie z kilka tysiecy to chce ay mu sie chocby zwróciło ^^ a co za tym idzie placi sie za gre nawet na priv serwerach ( oczywiscie jak sie chce )

Opublikowano

pierw czytaj forum a pozniej zamieszczaj to info juz jest 4 czy 5 postow wczesniej ^^

Opublikowano

jestestracja do diamond sro jest otwarta

oto link do niej

http://94.75.193.200:8080/index.php?content=create

wlasnie uploaduje nowe media dla was bo to w cliencie nie dziala poprawnie

prosze tutaj jest nowe media

http://www.uploadhere.com/M6WB4F9WRI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...