Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rooted]Hacked ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Cholera, fajnie :). Ja się wcale na tym nie znam i trochę takimi rzeczami można mi zaimponować :). Pewnie niezabezpieczone strony?

EDIT: Spoko, że podstawówkom ze swojego miasta niszczysz strony :P

Opublikowano

Trochę głupio robisz dając o tym znać wszystkim pod swoim nickiem.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Teach me how to dance, master!

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano (edytowane)

Fajnie narobiłeś, fajna nutka xD

Podaj proszę Cię nazwę tej nutki, oraz możesz się ciepnąć na tą stronę, moim kolegom zrobić frajdę mi też, a nie zmęczysz się zapewne :)

www.rybnik.pl/sp19

tylko prawdopodobnie jest to od strony miasta Rybnik, więc mogą być zabezpieczenia :)

Jeśli zhackujesz stronę podstawówki mojej, to jesteś mistrz ^^

Edytowane przez TheProcekAMD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

ja jak na razie potrafię wyciągać hasła ze słabo zabezpieczonych stron, w zmienianie struktury sie nie bawiłem, ale ładna robota

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Synku.. trafiłeś na nieodpowiednią osobę. Normalnie bym to zostawił ale script kids nie trawie. Włamujesz się for fun? Nie masz pojęcia o kulturze hakerów. Skąd się wziąłeś? nie zabezpieczyłeś żadnych śladów po za usunięciem jakiś starych logów. Jeszcze się tym chwalisz na forum?. Zero pokory...

Wszystkie ślady już zostały zabezpieczone teraz rozważam co mam z tym zrobić. Są trzy wyjścia, z czego dwa kończą się... można powiedzieć na Twoją niekorzyść.

Opublikowano

Synku.. trafiłeś na nieodpowiednią osobę. Normalnie bym to zostawił ale script kids nie trawie. Włamujesz się for fun? Nie masz pojęcia o kulturze hakerów. Skąd się wziąłeś? nie zabezpieczyłeś żadnych śladów po za usunięciem jakiś starych logów. Jeszcze się tym chwalisz na forum?. Zero pokory...

Wszystkie ślady już zostały zabezpieczone teraz rozważam co mam z tym zrobić. Są trzy wyjścia, z czego dwa kończą się... można powiedzieć na Twoją niekorzyść.

no właśnie chciałem zapytac o to czy to legalne i czy riven usunał po sobie jakos slady...

Opublikowano (edytowane)

no właśnie chciałem zapytac o to czy to legalne i czy riven usunał po sobie jakos slady...

Nic nie usunął po za jedną CAŁĄ witryną internetową. Jest to nielegalne (nieautoryzowany dostęp do struktury katalogów/plików, nieautoryzowany dostęp do danych, wgranie niepożądanego kodu w formie plików, usunięcie danych itp itd). Wszystko zostało zabezpieczone teraz tylko rozważam co dalej z nim zrobić.

___

edit.

a i czy ja wiem czy to osiągnięcie włamać się przez dziurawy jak sito skrypt i męczenie się z takimi drobiazgami (logi to ciekawa lektura)

___

edit2.

a i jeszcze chciałem zaznaczyć że de facto 8 z 9 domen, które podał stoją na tym samym serwerze i są tylko rozróżnione na katalogi względem domen

Edytowane przez sMatthew
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...