Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

max-play[FB] [24/7] [NO-PREMIUM] [40slot]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj! Czy chciałbyś zagrać na freebuildzie, gdzie nie ma żadnych lagów i gdzie możesz budować praktycznie co zechcesz? W takim razie wejdź na nasz serwer max-play.pl

Nasz serwer oferuje:

-zero lagów - maszyna jest usytuowana we Francji - 8gb RAM'u, Core i7 i 100 MB/s przesyłu danych!

-swobodę budowy - możesz budować praktycznie co zechcesz, musisz tylko spytać się o pozwolenie administratora na serwerze, lub napisać podanie

-możliwość wejścia na serwer bez oryginalnego Minecrafta!

-najnowsze pluginy - żadnych bugów!

-dynamiczną mapę

Minecraft

IP serwera: max-play.pl

Typ gry: Freebuild, Non-premium

Ilość slotów: 40

Mumble

Adres: mumble.max-play.pl

Port: 64738

Komendy na serwerze dla graczy:

Każdą komendę wpisuje się otwierając okno czatu i wpisując znak "/" a następnie komendę.

Komendy dla graczy:

/help - pokazuje podstawowe pomoce na serwerze. "/help"

/spawn - teleportuje cię na spawn. "/spawn"

/warp - pokazuje listę warpów. "/warp"

/warp [Nazwa] - teleportuje cię do wybranego miejsca na mapie - "/warp arena"

/sethome - ustawia miejsce Twojego domu. "/sethome"

/home - teleportuje cię do domy. "/home"

/msg [NickGracza] [Wiadomosc] - wysyła prywatną wiadomość do gracza. "/msg stanik120 Siema!

/list, /online, /who - pokazuje kto gra na serwerze. "/list", "/online", "/who"

/lvt start - zaczyna głosowanie na dzień. "/lvt start"

/lvt start night - zaczyna głosowanie na noc. "/lvt start night"

/lvt [yes/no] - głosuje na tak/nie w trakcie głosowanie na dzień/noc. "/lvt yes", "/lvt no"

/bal - pokazuje ile masz pieniędzy na koncie. "/bal"

/balancetop - pokazuje listę graczy z największą ilością pieniędzy. "/balancetop"

/pay [Nick] [Kwota] - przelewa daną kwotę an konto gracza. "pay stanik120 100000

/tpaccept - akceptuje prośbę o teleportację do ciebie VIP'a. "/tpaccept"

Napisaliśmy także poradnik dla początkujących graczy:

Co to jest freebuild?

Freebuild to typ gry, w którym możesz budować co tylko zechcesz.

Jak wejść na serwer?

Nic prostrzego - wystarczy skopiować adres: max-play.pl do Minecrafta i zacząć grę!

Wszedłem na serwer, ale nie mogę nic budować ani wydobywać!

To znaczy, że jesteś "Turystą" - musisz zapytać administratora albo moderatora, aby przydzielił ci rangę "Gracz".

Gdzie mogę zacząć budowę?

Budowę najlepiej zacząć w początkowym mieście, od zbudowania swojego domku. Cały regulamin miasta jest wypisany na spawnie.

Gdzie mogę wybudować dom w mieście?

Wystarczy poprosić admina albo moda o miejsce a następnie o cuboida.

Skąd wydobywać itemy?

Drewno możesz wydobywać z publicznego sadu w mieście, piasek z publicznej kopalni piasku a wszelkie inne surowce w publicznej kopalni na prawo od spawn'a

Zbudowałem już dom, co dalej?

Jeżeli chcesz, możesz wybudować jakąś budowle poza miastem. Nie musisz mieć do tego pozwolenia, lecz bez niego nie będziesz miał chronionej budowli cuboidem, dlatego najlepiej zgłosić podanie i czekać na akceptacje. Jeżeli nie zgłosisz pozwolenia na budowle, a twoja budowla będzie ładna to damy ci cuboida, w przeciwnym razie ją usuniemy.

Jak się zabezpieczyć przed kradzieżą?

Na każdym serwerze istnieje zagrożenie kradzieży itemów. Właśnie dlatego u nas jest zainstalowany plugin LWC, który służy do zabezpieczania skrzyń, drzwi i tabliczek. Aby coś zabezpieczyć, należy wpisać komendę "/lwc -c private" lub "/cprivate" a następnie kliknąc lewym przyciskiem myszy na przedmiot. W ten sposób tylko Ty będziesz mógł używać skrzynki/drzwi/tabliczki.

Co to jest "VIP"?

Na naszym serwerze VIP jest osobą, która ma dodatkowe możliwości jak na przykład:

Teleportacja siebie do innych graczy i na odwrót; komenda /kit vip, która daje możliwość dostawania raz dziennie diamentowego kilofa, łopaty i siekiery; dostęp do komendy /god, która daję nieśmiertelność dla użytkownika.

Jak kupić VIP'a?

VIP'a możesz kupić przesyłając 10 zł (opłata na jeden miesiąc VIP'a) na konto paypal: [email protected] (więcej informacji viewtopic.php?f=284&t=3730).

Przesłałem pieniądze, co dalej?

Powiedz administracji o tym, że przesłałeś pieniądze lub prześlij adminowi dowód wpłaty.

Ponadto możesz wykupić VIP'a!

(6.15PLN = 7dni)Zakup polega na wysłaniu wiadomości tekstowej z telefonu komórkowego, a następnie wpisaniu zwrotnego kodu oraz nicku z gry do formularza na naszej stronie. Koszt wysłania wiadomości wynosi 6.15zł.

PayPal:

Bardziej opłacalna forma (10PLN = 30dni) Zakup polega na przelaniu 10PLN na moje konto paypal [email protected] i w wiadomości e-mail do odbiorcy wpisanie w temacie Minecraft:[Twój nick z gry]

Korzyści jakie daje ci konto vip:

1. Możliwość teleportowania się do danego gracza za jego zgodą, za pomocą /tpa nick.

2. Kolorowy napis [Vip] przed nickiem.

3. Komenda /god (dzięki której nie tracimy życia)

4. Komenda /kit vip (można ją użyć raz na 24h) daje ona:

-Diamentowy kilof, łopata i siekiera

5.Dzienne wynagrodzenie w wysokości 1000$

6.Możliwość latania na serwerze.

Daj mi -

Opublikowano

Umieszczenie linku do zewnętrznego forum w publikacji serwera spowoduje w kolejności :

1. Warn 5% - W przypadku dalszych oporów :

2. Warn 10% - W przypadku dalszych oporów :

3. Blokada konta na 7 dni + usunięcie publikacji serwera.

Opublikowano

Po co robić kolejną reklame.?

Ten serwer miał już reklamę z 10 razy..

Prosze Moderatora o close.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

• Dodaj nową pozycję...