Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie patrzac na EPVP i na to co sie dzieje bedzie plaga serwow tylko czym to sie zakonczy??

Instanbul otwarty dla turkow only lecz wiadomo ze inni beda tam grac

Bloody juz istnieje tez a jest jak jest..

Dwsro Nadchodzi i tez bedzie ciekawie..

Teraz jakis DiamondSro na epvp juz zapowiedziany ze za 2 dni otwarty

Wszystko na tych samych plikach Vsro. Czyzby jakis przeciek gdzies jest? <_<

Bedziemy mieli wiecej serwow xD niz WOW

Opublikowano (edytowane)

Ale ja tu nie widze problemu.

Przynajmniej każdy sobie pogra. Jedynie raty będą inne pewnie i tyle.

Co do Istanbuł to podobno jest masa bugów także nie wiem czy się opłaca.

OBecnie Bloody i DW to dwa serwery które mogą rywalizować.

Co do DiamondSro dobrze się przygotowuję 3 serwery po 2k i 30 40 50 raty.

Edytowane przez Enno
Opublikowano

Według mnie im więcej tym lepiej, gdyż nie będzie tak przetłoczonych serwerów. Ciekawe co na to powie Joymax. ^^

Opublikowano

Właśnie też jestem ciekawy. Bo jeżeli zrobi się tyle privów to jednak zauważą to chyba jakoś.

Część graczy z globala pójdzie na privy.

Na pewno ten DiamondSro zobaczę. Na serwerze medium czyli x42 bo x52 to za dużo już według mnie.

42x2 = x82 exp czyli o x12 większy niż na Bloody.

Opublikowano

ludzie na bloody jest rate x35! ten green book (ta buffka) to pozostalosci z vsro ,gdzie mozna bylo expic max 5h!!!!

zrozumcie to wkoncu i przestancie gadac glupoty o ratach

Opublikowano (edytowane)

gateway up - pierw jak sie wypowiadasz to trzeba mieć rację a w tym przypadku nie masz. Nikomu nie chodzi o tą zieloną książkę tylko o przelicznik expa. Isro x1 vsro x2 na oficjalnych plikach a więc jak oni tam dali w plikach serwera x35 a podstawa to x2 to sobie sam już to przelicz . może teraz to do Ciebie dotrze. Pozdro . A co do wiekszej ilości serwów hmm , bedzie ciekawie :D

Edytowane przez kbum

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

@UP

Lecz ci z Diamond Sro to wiedza i mysle ze poprostu dadza po polowe mniej aby wyszly takie jak w planach czyli aby bylo 30X dadza 15 it[p itp

Opublikowano

tego to chyba nikt nie wie ale moze i tak zrobą , choć nie byłbym co do tego aż tak bardzo pewien. Któryś z serwerów powinien odważyć się zmienić alchemię nie żeby zawsze bylo +11 +12 +13 to juz będzie wołanie na serwie wow on ma +11 i jest bogiem ^^ . Tak do +25 na przykład wtedy bylo by fajnie bo w sumie maź + jest 255 jak się nie mylę - to się odnosi nie tlyko do broni ofc ale też do calego setu też .

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Powstaje wiele serwerów ze względu na to że wiele osób dostało się do plików serwerowych vsro,niestety mi się jeszcze nie udało dry.gif głupi pech.

random.jpg

Opublikowano

a tak czysto teoretycznie jaki serwer musi być zeby uciagnal tego silka dla na przyklad 2k ludzi online bez lagow czy opoznienia pomiedzy skilami tak jak to ma sie przy bloody sro ? Bo chyba masyznka to jakas potezna to byc nie musi bardziej jakis dysk ssd by sie przydal i jakies potezne lacze ?

Opublikowano

Jak dla mnie niech ich powatanie jak najwięcej ;) będzie duży wybór + mniej zatłoczenia , na stronie elitesro jest właśnie głosowanie , pomiedzy wprowadzeniem 110 :) a nie wprowadzaniem.

Opublikowano

Dla mnie to pasi, może nawet zostane gmem na jednym xD kid GM, nie no joke . Ale fajnie ze bedzie coraz wiecej, moze nawet ktos sie natrudzi i zrobi z capem 100 albo 80 ^^

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Jak na dawnym sjsro ?:P ten cap 110 z leksza nudnawy jest :D

@topic

i co dobrze ze będzie więcej serwerów będzie w czym wybierać i w co zagrać :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)