Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z rejestracją w LOLu

Lorstag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, słyszałem że LoL to fajna gra i chciałem zacząć w nią grać lecz przy rejestracji wychodzi mi duży napis ,,Your Signup Failed!" , wszystko mam zatwierdzone zielonymi ptaszkami z boku , wyrażam warunki umowy i dobrze przepisuje kod z obrazka.Specjalnie z 10 razy próbowałem się zarejestrować by mieć inny kod ale zawsze wyskakuje ten sam napis.Wiem że już dużo było tych tematów ale nie pisze w nich rozwiązania.

Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Data urodzenia dzień-miesiąc-rok, jak nie to to zmień login, jak nie to to zmień maila na gmail

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Ty to tym może nie próbuj już tego konta robić, bo jak taki ogarek przyjdzie do gry to tylko gracze będą się denerwować, a po co to komu?

@edit

ja ci mogę zrobić te konto w lol'u, ale pod nazwą przywoływacza "pro noob", jeżeli jestes zainteresowany to napisz na priv ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Jesli ktos z was ma nadaj problemy z rejestracja to proponuje skorzystac z linku aktywacyjnego.

Nie ukrywam ze jest to moj link, dziala, sprawdzalem przed chwila. pozawala zarejestrowac nowe konto bez problemu.

Jesli linkt okaze sie dla was pomocny to i rowniez dla mnie. gdyz jesli wbijecie 10 lvl dostane troche dodatkowych punktow dzieki wam.

pozdrawiam Aquarius :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...