Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przetłumaczenie

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o przetłumaczenie.

napisałem w tym dziale ponieważ jest to odpowiedz na reporta we wr.

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team. We sincerely appreciate your report to keep this game fair and fun for everyone. At this time we have forwarded this report to the appropriate department for further investigation. Please keep in mind that due to the nature and complexity of these types of tickets, it may take some time to resolve. We appreciate your patience and understanding. Thank you for your support

1317454587-U195480.png

Opublikowano

To jest przetłumaczone:

Dziękujemy za skontaktowanie się z obsługą klienta War Rock Team. Dziękujemy za raport do prowadzenia uczciwej gry i zabawy dla wszystkich. W tej chwili mamy tego sprawozdania przekazane do odpowiedniego wydziału w celu dalszego dochodzenia. Należy pamiętać, że ze względu na charakter i złożoność tych rodzajów biletów, to może zająć trochę czasu. Będziemy wdzięczni za cierpliwość i wyrozumiałość. Dziękujemy za wsparcie

Sygnatura w ładowaniu 99.9%

Opublikowano

Dziękujemy za skontaktowanie się z obsługą klienta War Rock Team. Dziękujemy za raport do prowadzenia uczciwej gry i zabawy dla wszystkich. W tej chwili mamy tego sprawozdania przekazane do odpowiedniego wydziału w celu dalszego dochodzenia Należy pamiętać, że ze względu na charakter i złożność tych rodzajów tcketówo może zająć trochę czasu. Będziemy wdzięczni za cierpliwość i wyrozumiałość. Dziękujemy za wsparcie

• 1 rok później...
Opublikowano

Piszą, że potrzebują trochę czasu na rozpatrzenie ticketa i proszą Cię o cierpliwość. Tak zrozumiałem

Jak nie wierzysz, to wklep text to jakiegoś translatora, ale wydaję mi się, że dobrze zrozumiałem.

5% userów nie lubi Dr.House,jezeli należysz do tych 95% daj + i wklej to do swojej sygnaturki

0eecdb6a03b742599a52873071f88d24.0.gif

Opublikowano

Prosze o przetłumaczenie.

napisałem w tym dziale ponieważ jest to odpowiedz na reporta we wr.

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team. We sincerely appreciate your report to keep this game fair and fun for everyone. At this time we have forwarded this report to the appropriate department for further investigation. Please keep in mind that due to the nature and complexity of these types of tickets, it may take some time to resolve. We appreciate your patience and understanding. Thank you for your support

Dziękujemy za skontaktowanie się War Rock Customer Support Team. Serdecznie dziękujemy za utrzymanie tego sprawozdania uczciwej gry i zabawy dla każdego. W tej chwili mamy przekazała sprawozdanie do właściwego wydziału w celu dalszego dochodzenia. Należy pamiętać, że ze względu na charakter i złożoność tych rodzajów biletów, może upłynąć trochę czasu, aby rozwiązać. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie. Dziękujemy za wsparcie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...