Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Proszę o bind.

madafaka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc chcialbym miec binda ustawionego pod x ze jak nacisne to mi sie zmieni atak z LPM na kolko myszy gora i dol i ozcywiscie z kolka myszy na lpm jezeli wie ktos jak napisac to prosze o pomoc

Opublikowano

nic nie się nie zetnie. To się wczytuje 0.001 sekundy. Wystarczy, że to wpiszesz i już masz załadowane. Nie musisz nic wyłączać, resetować, dosłownie NIC.

Pozdrawiam

szefmarcin.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wpisz /bind x say blablabla. Ja ustawiłem w COD4 binda pod 5 chyba i później nie mogłem wyciągać dodatkowej broni np. RPG bo miałem binda ;o

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Wpisz /bind x say blablabla. Ja ustawiłem w COD4 binda pod 5 chyba i później nie mogłem wyciągać dodatkowej broni np. RPG bo miałem binda ;o

Trzeba czytać ze zrozumieniem:

chcialbym miec binda ustawionego pod x ze jak nacisne to mi sie zmieni atak z LPM na kolko myszy gora i dol

Podałeś, że po naciśnięciu x wyświetli się blablabla.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Skopiuj skrypt do folderu Call Of Duty\Main pod nazwą 'autoexec_mp.cfg', a następnie uruchom grę.

Jeżeli nie zadziała, wklej ten skrypt pod nazwą 'bindmykeys.cfg' do folderu main (jeżeli serwer wykorzystuje modyfikacje, to do modyfikacji), a następnie uruchom konsolę (~ - tylda) i wpisz:

/exec bindmykeys

Pozdrawiam

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...