Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot Problem

wolves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm jak kupi wszystko poty,naprawi bron i idzie kupic konia to kupic uzyje go i nie idzie na spota tylko zaraz sie teleportuje do miasta.??

Czemu??

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

nie masz dobrze nagranego scryptu ? albo masz ustawione ze ma isc po kordach zamiast uzywac scryptu ?...nie wiem , musi Ci pisac jakas informacja czemu nie idzie na spot :>

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano
W zakładce "Training place" w "Training method" masz zaznaczone "Use script coordinates" ?

Mam zaznaczone

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

kur, ja pamietalem ten problem ale juz sbota nie mam od kilku miechow, to bylo cos ze zlym nagranym scryptem albo zle go zaladowales w zakladce traning place, albo jeszcze nie dales zeby jechal na spota czy cos tego, zrob wszystko od nowa i sprobuj.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mozesz miec zle ustawione kupowanie potow np mp small w hotan a ich tam nie ma .. mozesz miec tez skrypt zle zrobiony np do innego miasta albo z innego miasta.. Pokombinuj troche;]

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli sam tworzysz skrypt najlepiej zacząć nagrywać go w miejscu spownu po teleporcie, nie zapomnij na koniec przez zapisaniem skryptu kliknąć get current coord's i wtedy zapisać. Następnie wczytujesz nagranego skrypta i klikasz "use script coordinates" :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Pomocnik
Opublikowano

jezeli przestawiles respawna na np hotan a skrypt masz nagrany zeby bot ci szedl z DH to bedzie ci ciagle tp walil dajac informacje Too far from training place czy cos takiego w logu bota. Upewnij sie ze skrypt jest nagrany z dobrego miasta i ze respawn tez ustawiony na odpowiednie miasto

120756087683939521.gif
Opublikowano
Jeśli sam tworzysz skrypt najlepiej zacząć nagrywać go w miejscu spownu po teleporcie, nie zapomnij na koniec przez zapisaniem skryptu kliknąć get current coord's i wtedy zapisać. Następnie wczytujesz nagranego skrypta i klikasz "use script coordinates" :)

Ok juz dziala thx all

;]

Temat zamkniety

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...