Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jutro mam test z anglika i on zadecyduje bd miał poziom podstawowy czy rozszerzony.

Wie cie co może być na takim teście?;p

Opublikowano (edytowane)

To co miałeś/aś rok temu ja pisałem w piątek! ;)

Często też są to podstawowe rzeczy(najważniejsze)^^

Edytowane przez Lukas™

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

Ja miałam czasy, czasy i jeszcze raz czasy. Powtórz to, a będzie dobrze.

(osobiście wolałam być w grupie gorszej, bo szkoda życia na kucie z angola...)

Gość malutki688
Opublikowano

kolego a w ktorej klasie jestes^^ ewentualnie twoj poziom angeilskiego (nie ocena)

powtorz tryby warunkowe, mowe zalezna, zdania z wish,stopniowanie przymiotnikow, no i czasy

Opublikowano (edytowane)

Czasy wcale nie są takie trudne :D. W 1 i 2 gim miałem ledwo 3 z angielskiego, a tu proszę 3 gim i na koniec roku 4 :P. Fakt ściągałem wtedy i oszukiwałem ile się dało, a potem pani się skapła, że prawie cała klasa miała gotowe sprawdziany z neta xD. Co mnie najbardizej wkur*$#(? To, że oczywiście nie oskarżała kujonów o_O no bo przecież oni się zawsze dobrze uczyli... Najgorsze jak zwykle z całej klasy wszystko padło na mnie i 2 kumpli (właściwie to 1 bo ten 2 to próbował całą winę na mnie zwalić lizus jeden, że to ja wszystkim rozdawałem te sprawdziany i kartkówki, bo mnie wtedy w szkole nie było jak Pani się na nich darła więc mi się upiekło xD). Jeden kujon się przyznał, że raz ściągał. 1 kolega pod presją nauczycielki się przyznał bez bicia xD, a ten 2 też po dłuższym czasie, a jak ja przyszedłem na 2 dzień do szkoły i Pani się mnie pytała to się nie przyznałem (ona i tak wiedziała ale nic na mnie nie miała :D). Trochę się zastanawiała co ze mną zrobić czy mówię prawdę czy nie, a 2 koledze oczywiście żal dupę ściskał, że ja z tego wyjdę to mówił spowrotem, że on nie miał sprawdzianów, a wczoraj mówił co innego lol. W końcu postanowiła mi dać szansę i powiedziała, że będzie pytać całą trójkę codziennie pod tablicą z czasów i ze strony biernej. Obiecałem sobie, że się nauczę i tak zrobiłem, żeby było jej łyso :D i reszcie klasy. Czasy umiałem jak nikt i teraz trochę zapomniałem ale wystarczy tylko raz all przeczytać i pamięć powróci. Oczywiście 1 kolega, który się przyznawał odrazu jakoś dawał radę chociaż słabo i tak Pani nie dała mu szans bo się przyznał ale przynajmniej coś umiał, a ten 2 cóż Pani pytała cały tydzień :). Jak już umiałem te czasy to się tylko z 1 kolegą nie mogłem doczekać jak będzie angielski i jak ten 2 jak zwykle będzie stał 20 min pod tablicą i się jąkał xD. Śmiech po prostu był i tyle. Miał tyle czasu i się nie nauczył, a miał szansę ;_).

@Up I za co -? Jak już dajesz to napisz co Ci się nie podoba. Szybko pisałem więc dla Ciebie pewnie trochę nieogarnięte.

Ja się nauczyłem z:

To jest ukryta treść, proszę

oraz z gier jak ktoś niżej napisał.

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Opublikowano

Do takich rzeczy nie powinno się przygotowywać, ja praktycznie nic nie umiem z gramatyki z angielskiego, teraz będę mieć praktycznie od podstaw, jednak profesjonalnie opanowałem język niemiecki. Z angielskiego prawie wszystko rozumiem jak czytam, wszystkiego praktycznie nauczyłem się z gier i seriali po angielsku.

Opublikowano

Nie ma za dużej różnicy w tych klasach. Z kumplami się umów żeby napisać słabo, będziecie przynajmniej w tej samej grupie.

A test raczej nie jest ciężki, takie tam pierdoły. Ja bym patrzał pod względem nauczyciela i osób w grupie jakich będziesz miał.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Pewnie będzie coś z poprzedniej klasy. Ja się nie znam, ja dopiero w 6 klasie, ja się martwie testem kompetencji -.- Rok temu na próbnych 21pkt ale nie płaczę, bo kolega miał 6pkt xD

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Czasy, odpowiednie formy.

Ja miałem dużo zadań z wariantami a,b,c,d.

Nie wiedziałem do czego był ten test bo nam nie powiedzieli i wszystko strzelałem na pałę ;x

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Zdaje mi się, że nie wszędzie jest taki sam. U nas (robili już pod koniec 6kl.) nie było nic z słuchania. Z tego co pamiętam, to była jakaś krzyżówka (albo pomyliło mi się z konkursem ogólnopolskim, ale raczej nie - na tym i na tym była), czasy, wybieranie poprawnej odpowiedzi (np. She ___ at home i wybrać was (nie ma aż tak łatwych, przykład podaję)). Jak dla mnie, był prosty - bez uczenia się (z resztą przez całą podstawówkę uczyłem się tylko słówek kilka razy w 6kl.) miałem 89/100, gdzie drugi wynik w klasie to było 78/100. Z tym, że ja trochę siedzę na anglojęzycznych forach. Mój kolega miał 15pkt., ale tylko dlatego, że specjalnie tak pisał, żeby być w tej mniej zaawansowanej grupie. Jak by co, to u nas od 51 punktów była zaawansowana.

24g95xl.png

by

Baksiu