Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] alterops

Kobu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem z alterops'em jak wchodzę do gry to wyskakuje mi taki błąd

To jest ukryta treść, proszę

To jest błąd, że nie możesz się połączyć z serwerem TreyArc i tak ma być, AlterOps ma własny. Po prostu próbuj wbić na jakiś serwer (z dostaniem się na jakiś serwer jest ponoć problem).

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano (edytowane)

No może i dobrze napisałeś ale jak naciskam Play to connecting i dalej nic. Wyskakuje kolejny błąd coś z serwerami.

Edytowane przez Kobu

RdLc.jpg

Opublikowano (edytowane)

No może i dobrze napisałeś ale jak naciskam Play to connecting i dalej nic. Wyskakuje kolejny błąd coś z serwerami.

Ktoś Ci dał konto, czy znalazłeś AlterOpsa gdzieś na torrentach, albo gdzie indziej?

Ten "kolejny" błąd jest taki sam jak dałeś w pierwszym poście czy inny (jeżeli inny dobrze by było gdybyś dał screena).

Rozumiem, że wszystko zrobiłeś tak jak w tym temacie?:

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano

Masz jakiś kontakt skype bym ci wytłumaczył co się dzieje. Pisz na priv.

Nie mam.

Pisz tu, bo jeżeli ja nie będę wiedział to może ktoś inny i ktoś kto będzie miał ten sam problem co ty zobaczy tutaj, a nie będzie zakładał znowu taki sam temat.

Opublikowano

Nie mam konta mam bypassa może to jest związane z tym. Ale nie mam pojęcia niby logowanie itd przebiega bez problemów.

RdLc.jpg

Opublikowano (edytowane)

japierdole jaki debil wez sie ogarnij, poczekaj chwile i bedzie alterops zero slow do Ciebie mam.

- - - - - - - -

Regulamin: 12). Otwarte obrazy skierowane do użytkowników będą karane.

Poziom został zwiększony.

Edytowane przez ReallSkill
12). Otwarte obrazy skierowane do użytkowników będą karane.
Opublikowano

TY JESTEŚ JAKIŚ TĘPY? to że robbin zrobił publicznego bypassa to nie znaczy że w pełni działa, włączysz gre ale nie zagrasz. Ja mam swój bypass i wchodze na serwery bez konta. Radzę zamknąć temat bo typ który go założył nie potrafi czytać.

Opublikowano (edytowane)

i co tak chwalisz się tym swoim bypassem? skoro go(w co wątpię) masz to się nim podziel a nie pierdolisz głupoty.

Edytowane przez seba72122
94619314548671740065.png
Opublikowano

Każdy taki cwaniak tylko napisać ale z ciebie ciota bo to i to. A sam gówno zrobi i się zapyta.

RdLc.jpg

Opublikowano
i co tak chwalisz się tym swoim bypassem? skoro go(w co wątpię) masz to się nim podziel a nie pierdolisz głupoty.
Każdy taki cwaniak tylko napisać ale z ciebie ciota bo to i to. A sam gówno zrobi i się zapyta.

Co to ma wspólnego z tym tematem ? Piszemy na teamt albo close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...