Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idiotyzm polaków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio denerwują mnie strasznie ludzie, którzy wyśmiewają się z polski. Nie mają wogole szacunku do narodu. Tak samo jest z politykami. Polska w XVI wieku była szanowanym krajem. Był to złoty wiek.

Polska husaria, była nazywana Skrzydłami Chwały. Mozna się domysleć dlaczego. Walczyli za polske przelewali własną krew aby tacy idiocio smiali się z polski. Ludzie po co to.

Tak samo było podczas Drugiej i pierwszej wojny swiatowej. Miliony ludzi polegli abysmy zyli w wolnej polsce. Blagam Was uszanujcie to i nie zapomnijcie kim jestescie.

Pozostawiam Wam ten temat do przeanalizowania.

Dziekuje pozdrawiam.

PS Bądzcie dumni, ze zyjecie w polsce.

Pozostawiam Wam filmik do obejrzenia.

Opublikowano

and ? ...

to tylko w Polsce sa tacy co sie nasmiewaja z wlasnego kraju ?

w kazdym kraju tak jest

nie tylko u nas sa ludzie tacy sa ludzie tacy i tego nie zmienisz

bedziesz im na chama wpajal co jest dobre a co nie ?

co trzeba szanowac a co nie ?

to wynika z tego kto gdzie i jak sie wychowal

jakie ma wartosci i jaki ma cel w zyciu

inaczej na to patrzy ten co zyje ciagle w dostatku inaczej ten co zyje pod mostem i nie ma na chleb

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Śmierc tym kurwom które nasmiewaja sie z polski.... śmierć...

Kocham Polskę a osoby bez braku szacunku dla narodu to pierdolone szwaby bo inaczej tego nazwac nie moge.

Opublikowano

Trochę to źle ująłeś, ludzie nie naśmiewają z Polski jako kraju tylko z ludzi którzy nią rządzą ponieważ jest gorzej niż w innych krajach Europy.

Opublikowano

Ogólnie to Polska postrzegana jest jako kraj złodziejów, oszustów i popierdolonych polityków. Na wszystko sami zapracowaliśmy, a politycy szczególnie (np dzień, w którym objeliśmy przewodnictwo w UE).

Nie wiem dlaczego ludzie nie doceniają pracy urzędników, budowlańców, piłkarzy (ofc).

A co do Husarii, to dalej mamy taką, walczy w Afganistanie.

Opublikowano

Jestem patriotą i kocham Polskę ale to jest trochę śmieszne co się w niej dzieje

Coś tu pusto :(

Daj+

Opublikowano

Polska nie jest najgorszym państwem. Szacunek zawsze do niej miałem.

Szacunku nie mam do tych pedałów, co siedzą w rządzie. Bronek i jego pisownia rozpierdala po całości.

Tak się zastanawiam dlaczego ludzie głosują na takich bronkuf, bul i rzal. :(

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie jest to faktycznie najgorszy kraj do mieszkania i życia, ale trzeba przyznać, że mogłoby być lepiej, a większość zasobów i kapitałowych i ludzkich jest marnotrawione przez biurokrację i złodziejskie zapędy polityków i urzędników. Zwykłą ludzka głupotę i chciwość. Nikt nic nie robi, chcąc sie jedynie nachapać przy żłobie. Poza tym polacy mają tendencję do upatrywania sie w roli wiecznych ofiar i poszkodowanego narodu wybranego. No i ten wszędobylski katolizm...a potem jeczymy, ze sie nas nie docenia, a przecież ponad 4 wieki temu byliśmy tacy szanowani...lekka hipokryzja.

darmowe gry online

Opublikowano

Mam zdanie o Polsce jest taka, jak większości - kraj fajny, ludzie w większości też OK, ale przez kilka procent ekhm... poje*ów ludzie stąd spier*alają i im się nie dziwię wcale.

24g95xl.png

by

Baksiu