Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VIDEO]sądze że powinniście to obejrzeć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po co wy mu dajecie +/-? Przecież on dał te filmiki,abyście mogli się wypowiedzieć na ich temat,a ocenę możecie postawić na YT.Moim zdaniem filmik trochę mało fachowy...Jakieś tam elementy gry były zawarte,ale to po prostu zabawa dzieciaków na podwórku.

Edytowane przez Ponury Zniwiarz
Opublikowano

Co to ma być za gówno zabawa pseudo dzieciaków z WR? jak ja z takimi później gram i mówi mi dziecko lagujesz to bym kutafona złapał do dupy nakopał i tyle

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem te filmy już dawno... i złapałem się za głowe jak je zobaczyłem... myślałem że niedługo jakiś podleci w góre na super jumpie -.-

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lol,Ale dzieci Jak można się ośmieszać kamerą weź nie będę tego oglądał dam ci tego + za wstawkę ale weź już nigdy nic takiego nie dawaj !!! :angry:

Hmm Napisze jakieś bzdury na forum

Ej patrz koleś offtopuje!

Patrz dalej To robi

Head Shot...>>Nie spamujemy nie piszemy bzdur używamy opcji edytuj.

Opublikowano

No spoko fajnie zrobione. Widziałem ten filmik na samym początku mojej przygody z tą grą kiedy szukałem jakiś filmików z WR.....

Ktoś napisał żenada to najpierw sam zrób nagraj alb zrób to lepiej dopiero wtedy wygłaszaj opinię, mi się tam podoba :D

Zostawiam..... like

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No to już muszą być Nołlajfy.. Żyją WarRockiem. Rozumiem mieć 10 lat i biegać z bronia na kulki i się bawić w coś takiego ale, kuźwa z 14 lat ma i takie coś robi...

Nawet fajnie zmontowali, ale ogólem nie podoba mi się.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano (edytowane)

HEH spoko .

LIKE LECI

@EDIT

Jutro ci dam like bo qwykorzystałem juz limit

Edytowane przez OkeanoS
OkeanoS

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...