Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Airo [PL] [DEDYK]

RLZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedam bodziaka 84 lvl dzis moze85 z eq i lwem z is.

Zakaz handlu na forum.

btw. Zapraszam wszystkich do grania na tym serverze. Server jest bardzo fajny, w miarę łatwo się expi.. (no lify w 2dni 86 powbijały), tylko ludzi brakuje :<

Opublikowano

Zgadzam się z up.. medium to może jest do 60lv chociaż nawet nie bo 100% u kowala na każdy item i żadnego ulepszacza do 60lv to też jest eassy/4fun... Na tym servie w ogole nie istnieje handel i istnieć nie będzie bo drop broni i zbroi jest poprostu źle ustawiony i byle nubek sobie dropnie co tylko będzie chciał..albo podniesie co ktoś wyrzucił bo tyle tego dropi.

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Co drugi gracz biega ze stalką+9 i innymi itemkami+9. Reszta jeszcze nie może użyć takich itemków. W jinno widziałem sklep z tytułem: ,,ITEMKI Z EVENTU'' a w nim stalki (może jeszcze coś było, ale ktoś kupił, nie wiem). I to wg Was jest hard/medium? Rozumiem, gdyby gracze mieli takie itemki powiedzmy po miesiącu, ale nie po 3-4 dniach.

Zmniejszenie dropu nic nie da.

Opublikowano

da i to dużo wgl jak mogą dropić stalki z metków 75-80 i to często po 2-3 sztuki ....

oprócz tego jeden spot BO i ma się 3-4 koziki , tak samo na ezotach

NJxbd4x.png

Opublikowano

NIE POLECAM GRAC NA TYM PIERDO... SYFIE ! Miał być hard ? Exp zalosnie niski, a i tak co moment event z ratami . Nabije sie tylko 75 i ma sie co tylko mozna na serverze z metkow w av1/2 . TEAM NAWET NA TSie BOI SIE POROZMAWIAC . Oczywiscie sa rowni i rowniejsi , koledzy na pierwszym miejscu, faworyzowanie graczy ... Bana za nic mozna dostac, za zbugowanego clienta ... Administracja LOGOW SPRAWDZIC NIEPOTRAFI . Bana dostać za niedowieżanie że expi sie uczciwie ? JEDYM SŁOWEM TRAGEDIA . Chcecie stracić czas i ew pieniądze to zapraszam na ten server , poprostu lepszego debilizmu i kabaretu w zyciu nie znajdziecie .

graphic.png
Co te karabiny, boty takie OP!
Chcesz mnie wspomóc ? To proste ! :

https://vulcun.com/friend/herrheinrich
Dzięki za wszystkie reffy !

• Dodaj nową pozycję...