Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Airo [PL] [DEDYK]

Tapitek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedzisz i rozmawiasz ? A to chyba o pierdolach i nic zwiazanym z serverem bo na trudne pytania dot. graczy servera to w zyciu nie odpiszesz . Ja jedynie na cliencie mam wszystko dobrze

graphic.png
Co te karabiny, boty takie OP!
Chcesz mnie wspomóc ? To proste ! :

https://vulcun.com/friend/herrheinrich
Dzięki za wszystkie reffy !

Opublikowano

Siedzisz i rozmawiasz ? A to chyba o pierdolach i nic zwiazanym z serverem bo na trudne pytania dot. graczy servera to w zyciu nie odpiszesz . Ja jedynie na cliencie mam wszystko dobrze

^co do tego co napisalas to nieprawda Quori zawsze odpisuje na PW mozna o wszystko zapytac a ze tobie nikt niedogodzi to juz twoj problem...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Noi o to przyznanie sie do błędu mi jedynie chodziło . Ale zrozum że każdy mógł sobie ot tak powiedzieć że kończe i rzekomo oddaje konto , to prawdą nei było . Poprostu powiedziałam że MOŻLIWE ŻE SKOŃCZE . A nie że tak własnie robie . Niemiales prawa bez rozmowy ze mna komukolwiek oddawać passów nawet sprawdzając na wszelki wypadek eq i w razie wypadku je oddajac . Ja poprostu czuje sie oszukana i zignorowana . Bo badz co badz mozna konto i eq nazwac moja wlasnoscia , praca i poswieconym czasem , gdzie nei zycze sobie takich zajsc .

aww . Powiedz mi jeszcze który plik jest odpowiedzialny za widok zbrój bo przyczyna moze bydz wgranie nowych efektow skilli i interface czy okienek szlag wie jak sie pisze ew wierzchowcow ? Jezeli uwazasz ze gram na kamer modzie , to daj mi bana .

graphic.png
Co te karabiny, boty takie OP!
Chcesz mnie wspomóc ? To proste ! :

https://vulcun.com/friend/herrheinrich
Dzięki za wszystkie reffy !

Opublikowano

@Tapitek

Pamiętasz sytuacje z kamerem co Cię Quori zbanował?

Byłem wtedy na TS'sie jak żaliłaś się kolegom, że kamera nie miałaś..że to wszystko nasza wina...bo mamy zbugowanego klienta itd

Po tym wszystkim napisałem do Quoriego, żeby Cię odbanował, bo może faktycznie to nasza wina...lecz po tym ss w którym masz białą teksturę szmaragdowej zbroi zrozumiałem, że

popełniłem wielki błąd.

Na twoje konto zostaje teraz nałożona blokada, bo mam już kurwa dość, że ciągle to wina Teamu..że mamy wszystkich w dupie...

na koncie i tak Ci już pewnie nie zależało, więc puaczu raczej nie będzie.

@ Blokadę dostałaś za kamer moda.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem co tak naprawdę do nas jako teamu masz. Staramy się być jak najbardziej pomocni graczom...

Opublikowano (edytowane)

Ta... PierrCubus (Patrycja) Sluchaj sama napisalas cos takiego "Pierdziele nie gram tutaj, Potem Ci Magic Wejde i szamana oddam" Dokladnie tak nic nie mowilas ze moze bedziesz grala, potem kolowalem twoje GG! dostalem od czubka i napisalem do Ciebie po czym ty odpowiedzialas ze nie masz czasu i zw 20 min zero odpowiedzi ... nastepnego dnia tez nie odpowiedzialas!,

To pomyślałem że czubek mnie w konia zrobil i podal mi GG swoje ... i se jaja robił.

Po czym quoriemu pokazalem LOG z TS'a ! ze to napisalas ! oraz wyjasnilem ze tylko bede buffal oraz nic nie zrobie.

On zmienił pw na 123456 nie podał twojego orginalnego hasla, ja NIE ZMIENIŁEM nic a chociaż mogłem.

Oczywiście przyznaje się że pożyczyłem następujące rzeczy:

-BUTY

-Bransoletke

-pare KD +4 obrony

-350kk !

po czym okazało się że chcesz grać oddałem Ci wszystko tzn :

-BUTY (TE SAME nic nie zmienione)

-Bransoletke (TE SAME nic nie zmienione)

-KD +4 Nie chcialas to nie wciskalem !

- na chwile obecna mialem 240kk ! więc dałem również Pierścien doświadczenia który byś sprzedała spokojnie za 200kk !

Wiele osób widziało co piszesz na Ts'ie oraz nie dawałaś znaku życia nie rozumiem czemu się o to obraziłaś skoro nic się nie stało!! nie okradłem Cię ani NIC!

Dziękuję bardzo za to że spiełaś się praktycznie o nic i mnie obrażałaś.

@ PS.

Screen z rozmowy na GG ! naprawdę robisz aferę jakby się stało bóg wie co.

65564301997511248860.jpg

Edytowane przez adik61

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja właśnie też, nie wiem dlaczego Ona uważa, że Wy uważacie się za Bogów. Chciał dobrze, ale wyszło źle. Dostałaś bana, za pewne duma nie pozwala ci się przyznać do tego, że za Kamer moda, ale to nie zostanie rozwikłane. I proszę cię, wyjdź już z tematu i nie rób nie potrzebnego spamu, który miałbym w jakiś sposób zepsuć wizerunek Team'u.

@topic

Na prawdę polecam serwer, nie wiem czemu jest taka średnia ilość graczy, team jest najlepszy z wszystkich serwerów, Quori jest aż zbyt dobry (może wyjdzie, że się podlizuje, ale potwierdzi to większość osób grających na serwerze). Dlaczego zbyt ? Widzimy co ostatnio stało się z kontem, ale co tam będziemy wspominać, grała na hackach...

Drop jest wyśmienity, właśnie skończyłem dropienie w Lasku (zwyczajnym), kamyczki dropią po 4/5, itemki na 65lvl (słabsze). Ogólnie Cud. !

Zapraszam na serwer.!

fb.com/myrodj

Opublikowano

Server jest super + do tego 0 zastrzeżeń do administracji która zawsze szybko udziela odpowiedzi

1312928761-U378498.png

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

"Nie mniejszą wagę ma zwycięstwo odniesione przez plan wodza niż mieczem."
Juliusz Cezar
  • Dodaj nową pozycję...